Joan Vinyals presenta el nou treball 'Res no és igual'

El cd, que arribarà a Rubí en forma de concert l'13 de gener, compta amb deu temes que barregen rock, blues, reggae i jazz
Ignasi Zamora, Joan Vinyals i Pere Foved al ritme de la seva música
Ignasi Zamora, Joan Vinyals i Pere Foved al ritme de la seva música | Cedida

La Societat de Blues de Rubí ha anunciat el concert de la Joan Vinyals Band, que presentarà el seu nou treball Res no és igual a la plaça Anselm Clavé el pròxim dissabte 13 de gener.

 

El concert, que serà obert i d'entrada gratuïta, servirà per descriure una nova etapa de la vida personal de Joan Vinyals, dotze anys després del treball Vil·la Blauet. Aquest nou cd recull deu temes conductors d'una evolució cap a un present ple d'il·lusió i força, conscient que Res no és igual. Aquest mateix nom titula el recull de cançons i el tema dedicat al seu gran amic, Enric Parés, com a homenatge al desaparegut bateria.


 

En aquest nou treball, es torna a gaudir de l'estil de la seva guitarra, tan personalment eclèctic, nodrit de rock, blues, reggae i jazz, amb un toc mediterrani més acusat. Acompanyant la veu i la guitarra de Vinyals estarà Ignasi Zamora, que complementarà les veus i estarà a càrrec del baix elèctric, i Pere Foved, que s'encarregarà de la bateria.

 

Vinyals va estudiar solfeig i piano en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, més tard en el Taller de Músics de Barcelona, i també amb Sean Levitt, Richie Beirach, Dave Liebman i John Abercrombie, entre altres. Ha estat professor de guitarra en el Taller de Músics durant més de 20 anys, i és llicenciat per la ESMUC en Grau Superior de Jazz. Ha treballat amb formacions pròpies com Guitarras Mestizas o Box Office i ha acompanyat i gravat amb artistes com The Driffters, Yoko Ono, Luz CasaloGerard Quintanai actualment lidera el seu propi grup a més de ser el guitarrista i director musical de Juan Perro.

Comentaris

envia el comentari