Ja és aquí la nova programació de l'Efecte E per a famílies

La proposta inclou prop d'una cinquantena d'activitats per a petits i grans
Activitat del cicle Obert per a famílies
Activitat del cicle Obert per a famílies | Helena Celma

 

Ja està disponible la nova programació de l'Efecte E, que concep l'educació des d'una perspectiva viva i dinàmica. Per aquest trimestre, les famílies de Rubí podran gaudir de prop d'una cinquantena d'activitats dirigides a petits i grans. 

 

Les novetats d'aquesta nova temporada són els tallers 'El poder dels pares' i 'Apadrinem #RubíCity'. La primera d'aquestes propostes està organitzada pel Servei d'Educació de l'Ajuntament i consta de quatre sessions en què pares i mares podran aprendre i intercanviar experiències sobre: consciència emocional (9 i 16 de maig), autogestió emocional (21 de maig) i autonomia emocional (4 de juny).

 

'Apadrinem #RubíCity' consisteix en un joc de geolocalització amb telèfon mòbil que es farà els dies 7, 14, 15 i 28 de juny. Per tal de poder assistir a aquestes dues iniciatives cal formalitzar la inscripció adreçant un correu a [email protected]

 

Més activitats per tota la ciutat

La Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà les habituals 'Hora del Conte', l''Story Time', els tallers 'Els DinoCrocs Hocus & Lotus ensenyen anglès als infants', 'Nascuts per Llegir' i 'NarrArt' o les projeccions de cine familiar.

 

D'altra banda, al Celler tindran lloc tres nous tallers del Cicle Obert per a Famílies, mentre que el Museu Municipal Castell acollirà el 12 de maig l'espectacle familiar 'Planetari i ciència mòbil'. El mateix dia, a més, es podrà gaudir de l'espectacle 'Mare Terra' de la Cia. Príncep Totilau al Teatre Municipal La Sala.

 

L'Escola Municipal de Música Pere Burés també participa en el programa de l'Efecte E amb tallers per a infants sobre diversos estils musicals o un concert de l'Orquestra Diversitat que tindrà lloc el 26 de maig. 

 

Les activitats a l'aire lliure  també hi seran presents amb l'itinerari de natura per Ca n'Oriol i la Serra dels Galliners conduït per Rubí d'Arrel el 25 de maig.

 

Totes aquelles famílies interessades a participar-hi poden consultar les dates de les propostes i formalitzar la inscripció al web de l'Ajuntament