El grup de teatre de Ca n'Alzamora interpreta Peter Pan contra el càncer infantil

La representació tindrà lloc el dia 14 de juliol al Casal Popular
Representació a La Sala del grup de teatre de Ca n'Alzamora
Representació a La Sala del grup de teatre de Ca n'Alzamora | N.E.

El grup de teatre de pares i pares del CEIP Ca n'Alzamora, en el seu desè aniversari, va decidir interpretar l'obra Peter Pan, retornant a aquella primera representació amb la qual es van estrenar però amb l'experiència d'una dècada a les espatlles. Les dues representacions que van dur a terme al Teatre Municipal La Sala van rebre un gran èxit d'afluència i ara, els actors i actrius amateurs, volen que la seva interpretació serveixi per a molt més que l'entreteniment i la diversió.

 

És per aquest motiu, que el pròxim 14 de juliol, tindrà lloc una representació benèfica al Casal Popular. Els diners recollits amb la venda d'entrades serviran per col·laborar amb la creació del Pediàtric Cancer Center, de l'Hospital Sant Joan de Déu, que treballarà per la investigació del càncer infantil i serà un dels més grans d'Europa.

 

Les entrades ja estan a la venda i, per tal de donar-ne més difusió i arribar a més rubinencs i rubinenques, el pròxim dissabte, 29 de juny, a partir de les 11 h coincidint amb la Festa Major, l'elenc de l'obra muntarà una paradeta informativa i per vendre entrades davant del Casal Popular. Així doncs, els Nens Perduts i la Campaneta, estaran a Rubí perquè els més petits de la casa (i els que no ho són tant, també) es puguin fer fotografies amb ells. A banda de de vendre entrades per a la funció benèfica, també es farà un taller de dibuixos dels personatges de Peter Pan.