Els Gegants de Rubí s'agermanen amb els de Borriana

La signatura es va dur a terme durant la visita de la colla rubinenca a aquesta localitat de Castelló
Fotografia de la trobada a Borriana
Imatge de la sortida a Borriana | Colla de Geganters de Rubí

 

El Roc, la Paula, el Galderic, la Laia i l'Orelletes, han participat juntament amb la resta de Colla de Geganters de Rubí, al XII Aplec de Gegants i Cabuts de Borriana a Castelló. Aquesta trobada, a més, va servir perquè les dues localitats s'agermanessin, signatura amb la qual es comprometen a continuar col·laborant, viatjant i participant en els actes i promoció de la cultura gegantera que organitzin qualsevol de les dues entitats.

 

La trobada a Borriana, s'emmarcava dins els actes de les festes de Sant Blai, patró d'aquesta localitat. La plantada de Gegants va comptar amb les colles de Bergara (País Basc), Torrejón d'Ardoz, Barberà del Vallès, Artana, la Vall d'Uixó, la Muixeranga de la Plana, Fauna, Vinaròs, Moncofa i Rubí.

 

La presidenta dels Geganters de Rubí, Josefina Hinojosa, i el president de la Colla de Borriana, Enrique Lloret, signaven, amb el suport de l'alcaldessa de la localitat, Maria Josep Safont, i el regidor de Cultura, Vicent Granel, el document d'agermanament de les dues localitats.

 

Aquest agermanament amb la localitat de Castelló continuarà durant la XXVI Trobada de Gegants i Capgrossos de Rubí, que es durà a terme durant la Festa Major de la ciutat.