A Rubí Sant Antoni se celebra a cop de Rock

L'Espai 14/13 acollirà el concert Ruc&Roll a càrrec de les bandes de rock Dröpools i Aversi
Dröpools, en una actuació de la formació
Dröpools, en una actuació de la formació | Dröpools - Cedida

 

L'Espai 14/13, ubicat al barri d'El Pinar, celebrarà la tradicional festivitat de Sant Antoni Abat d'una manera diferent de l'habitual. Ni cavalls, ni carros.. El proper divendres 19 de gener, a partir de les 22 h, la sala municipal acollirà el concert Ruc&Roll a càrrec de les bandes de rock Dröpools Aversi. Les entrades es podran adquirir el dia de l'actuació al mateix Espai 14/13 al preu de 3 €.

 

Dels vallesans Dröpools s'ha de destacar que practiquen un rock català energètic i amb segell personal. Bona mostra de la seva música és el seu darrer treball, Una generació amb estil. Un disc amb regust dels anys 90 que es pot trobar a la venda en versió digital i que també està disponible per escoltar gratuïtament a Spotify.


 

Aversi és el projecte de quatre amics rubinencs que volien gaudir de la música tocant els seus temes preferits de la història del rock. Nascuts com a Proyecto 2010 i rebatejats anys després com a Aversi, el seu repertori està format per versions poc conegudes de grans bandes com ara Black Sabbath, The Cult, ZZ TopUFO, entre d'altres. Cal destacar que el concert Ruc&Roll s'iniciarà a les 22 h però la sala obrirà una hora abans, a les 21 h.

 

L'espai dels músics locals

S'ha de recordar que l'Espai 14/13 ha iniciat recentment una nova etapa amb l'objectiu de convertir-se en la sala de concerts dels grups de música locals i un lloc de referència per als amants de la música rock. Des del desembre, l'equipament acull actuacions mensuals de bandes rubinenques gràcies a la col·laboració entre les regidories de Cultura i Joventut i la implicació dels propis músics de la ciutat.


 

El projecte que ha posat en marxa l'Ajuntament amb el suport de l'empresa SUNIDU, integrada per músics de Rubí, fa valer un espai amb un aforament que pot arribar fins a les 300 persones. L'Espai 14/13 està ubicat a la carretera de Sabadell, 248, a l'edifici del Centre Cívic del Pinar La Cruïlla.

  

  

 

 
Comentaris

envia el comentari