'Els Dimoniets' arriben al Casal Popular

La tradicional representació infantil es durà a terme aquest cap de setmana, 12 i 13 de gener
Imatge de Els Dimoniets en edicions anteriors
Imatge de Els Dimoniets en edicions anteriors | Mireia Alzuria

 

Com ja és tradició, després de 'Els Pastorets' venen 'Els Dimoniets'. I és així des que el 2011 es fes la primera representació dels més petits del Grup Escènic del Casal Popular. La representació arriba aquest cap de setmana, 12 i 13 de gener, i es farà a les 18 h.

 

Molt ha canviat aquesta iniciativa. En els seus inicis va ser una primera representació de 20 minuts, a porta tancada i sense música. En canvi, actualment, 40 nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, actuen en aquesta representació que guanya adeptes amb cada edició. En l'obra d'enguany, també comptaran amb l'Escola Municipal de Música Pere Burés que els acompanyarà amb la seva música en directe. 

 

L'obra està dirigida per Laia Borràs. Segons la directora "quan treballes amb infants, es converteix en una obra viva, que acaben portant ells mateixos i que la fan seva". L'obra està inspirada en els Pastorets i té una durada aproximada de 45 minuts. Amb aquestes representacions, aconsegueixen iniciar els més petits del Grup Escènic del Casal Popular en el món del teatre. Així, els nens i nenes se senten protagonistes i comencen a pujar a l'escenari.

 

Imatge de Els Dimoniets en edicions anteriors
Imatge de Els Dimoniets en edicions anteriors | Casal Popular

 

 

Després de l'èxit aconseguit enguany en les representacions de 'Els Pastorets'(vegeu notícia), que cada any aplega més públic, 'Els Dimoniets' no seran menys i de ben segur que aconsegueixen tornar a omplir el Casal Popular. Aquesta és l'última de les activitats previstes per aquestes festes de Nadal. Recordeu que la representació de 'Els Dimoniets' tindrà lloc els dies 12 i 13 de gener a les 18 h al Casal Popular.