'El poder del sentir en tu día a día' o com seguir el que et dicta el teu cor

Es tracta del primer llibre escrit de manera conjunta entre Montse Clemente i Francisco Rueda
Montse Clemente, a la presentació del llibre
Montse Clemente, a la presentació del llibre | Núria Escudé

 

'El poder de sentir en tu día a día' és el primer llibre escrit de manera conjunta entre Montse Clemente i Francisco Rueda. Un text creat a partir de la calma i la pau que ofereix el Montsec i que convida al lector a agafar les regnes de la seva vida. 

 

Agafant com a referent el personatge de l'Indiana Jones, el llibre parla de ser capaç de viure l'aventura que és la vida, tocant de peus a terra, complint somnis i sent feliç. 'El poder del sentir en tu día a día' lluny de ser un llibre d'autoajuda, parla de fer-se cas a un mateix, ser valent o valenta i aconseguir tot allò que es proposi de la manera més natural.

 

El llibre parla de 'sentir' en el sentit més ampli de la paraula: sentir-te per dins, sentir des del cor, prendre consciència d'allò que es vol aconseguir, tirar endavant i plasmar-ho a la vida.

 

La presentació del llibre, amb música de la pel·lícula d'Indiana Jones al principi i piano en viu a l'inici, ja creava l'ambient ideal perquè els rubinencs i rubinenques poguessin endinsar-se en l'objectiu de l'obra. 'El poder del sentir en tu día a día' no és un manual, tot el contrari, "el llibre et diu: fes el que et dicti el cor, no necessites un gurú, tot el contrari, fes-te cas", així ho ha transmés una de les seves autores, Montse Clemente. "En una societat amb una mica més de sentit comú no caldria un llibre com aquest però avui dia es fa molt necessari" ha afegit l'escriptora.

 

Aquesta és la segona obra que publica la rubinenca i la primera amb Francisco Rueda tot i que ja ha anunciat que en vindran més. El llibre es pot aconseguir per la plataforma digital 'Amazon' o bé al web www.gestionvitalhoy.com.

 

Inici de la presentació amb ambientació de piano en viu
Inici de la presentació amb ambientació de piano en viu | Núria Escudé