La colla gegantera de l’escola Teresa Altet celebra les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona

Els geganters van participar en la Cercavila de Gegants d’Escoles
La colla de geganters del Teresa Altet va participar a la Cercavila de Gegants d'Escoles que es va celebrar en motiu de les Festes de Santa Eulà lia de Barcelona.
La colla de geganters del Teresa Altet va participar a la Cercavila de Gegants d'Escoles que es va celebrar en motiu de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona. | Cedida

El passat dissabte dia 10 de febrer la colla gegantera de l’escola Teresa Altet va participar a la Cercavila de Gegants d’Escoles que es va celebrar en motiu de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

 

Com ja és habitual la colla del Teresa Altet no es va voler perdre aquesta bona trobada i va gaudir recorrent els carrers principals de Barcelona amb els seus gegantons, els capgrossos i la seva música.


 

Trenta-cinc colles d’escoles i AMPAs i onze colles geganteres de Barcelona es van concentrar a la plaça dels Àngels per recórrer els carrers dels Àngels i Pintor Fortuny fins arribar a la Rambla i continuar per Doctor Ferran fins la cèntrica Plaça Sant Jaume, on van ser presentades totes les colles.

 

Els carrers es van omplir de figures diverses, de petits geganters i de públic que va gaudir amb els balls i tocs de gralles i timbals d’aquests petits geganters que garanteixen el futur del món geganter català pels pròxims anys.
Comentaris

envia el comentari