La Colla de Geganters de Rubí tanca la temporada

La sortida a Sant Andreu de Palomar posa punt final a les activitats de la colla d'aquest 2017
Els gegants de Rubí, sortint de la plaça del Mercadal de Sant Andreu de Palomar
Els gegants de Rubí, sortint de la plaça del Mercadal de Sant Andreu de Palomar | Marc Albert Lopez Extremera

 

Descansar. Això és el que farà la colla de Gegants de Rubí després de la seva darrera (i llarga) sortida a Sant Andreu de Palomar. Des del 18 de novembre que el Roc i la Paula han residit a l'exposició Germans, emmarcada en la V Mostra d'Imatgeria Festiva de Sant Andreu, situada a la Fabra i Coats. De fet, fins ahir no van tornar a Rubí, després de participar en la cercavila de Festa Major del territori.

 

En aquest sentit, cal destacar que els Gegants de Rubí han sigut els únics forasters de la mostra del recinte fabril (carrer de Sant Adrià, 20). Uns convidats de luxe, ja que han compartit protagonisme amb els gegants de la casa. L'organització ha decidit situar a les figures rubinenques just a la primera fila.


 

Pel que fa al darrer dia d'activitat, aquest diumenge la sortida va tenir el seu tret de sortida a les 10:30 hores amb el seguici festiu a les portes de la Parròquia, per més tard prosseguir amb la cercavila pels carrers de la localitat. En total es van aplegar 35 colles germanes en honor del 35è aniversari de la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu de Palomar.

 

Amb aquesta sortida la Colla de Geganters de Rubí, finalitza el calendari de sortides a geganteres d'aquest 2017.
Comentaris

envia el comentari