Gaudeix del nou cicle de concerts de música clàssica

La Sala, El Celler i l’Ateneu són els escenaris de la nova programació que s’enceta el 23 de febrer amb el concert 'Clàssics catalans contemporanis'
L'orquestra de cambra de l'Escola Municipal de Música Pere Burés protagonitzarà tres dels vuit espectacles
L'orquestra de cambra de l'Escola Municipal de Música Pere Burés protagonitzarà tres dels vuit espectacles | Ajuntament de Rubí

La programació municipal de música clàssica arrenca a Rubí el pròxim 23 de febrer amb el concert Clàssics catalans contemporanisofert per Carlota Ruiz al piano i Antoni Serra a la flauta dolça, a l'Ateneu Municipal a les 20 h. La proposta, que recull obres de Lluís M. Bosch i Xavier Boliart, entre d’altres, és el primer concert d’un cicle de 8 espectacles que es podran veure fins el mes de juny a La Sala, El Celler i l’Ateneu.


 

L’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal de Música Pere Burés serà la protagonista de tres migdies de diumenge a la sala Cèsar Martinell amb entrada lliure. El pròxim 25 de febrer oferirà un concert familiar amb un programa de contes infantils, el 8 d’abril interpretarà un programa de bandes sonores del cinema i el 10 de juny conclourà el cicle amb músiques de tango.

 

L’Ateneu serà l’escenari de dues propostes més: Ignasi Prunés al violoncel i Tono Blasi a la guitarra clàssica oferiran Terra Salada el 23 de març i Anna Roca al violí i Clàudia Romaní al violoncel interpretaran Duet 2.0 el 27 d’abril. Tots dos concerts començaran a les 20 h i s’hi podrà accedir sense pagar entrada.


 

El programa de concerts de música clàssica inclou dos espectacles de pagament que s’emmarquen en el cicle Entre Bambolines del Teatre Municipal La Sala. Aquests són Tres d’art: entre el cel i la terra que interpretarà obres de Händel, Mozart i Strauss el 16 de març i Reflexes amb peces de Veracini, Bach i Corelli el 6 d’abril. Com la resta del cicle Entre Bambolines, els espectacles comencen a les 21 h i l’entrada costa 10 €, 7,50 € si es compra de manera anticipada.

 

A més d’aquests 8 concerts, Rubí es torna a sumar a les ciutats de la proposta Liceu a la fresca i dissabte 16 de juny a les 22 h es podrà veure el primer gran èxit de Giacomo Puccini Manon Lescaut a l’Ateneu. Seguint el fil de la programació estable del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Rubí també incorpora a la seva oferta divulgativa el cicle Conta’m una òpera que explica diferents òperes per a tots els públics.  Les xerrades que també es faran a l’Ateneu (15 de febrer, 15 de març, 26 d’abril, 14 de juny i 12 de juliol a les 19 h) són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.


 

L’oferta cultural al voltant de la música clàssica es completa amb el tradicional Cicle de Música de Cambra de l’Escola Municipal de Música que el pròxim mes de maig arribarà a la 23a edició.
Comentaris

envia el comentari