Celebrada la V edició de la Fira Medieval del barri de Sant Jordi Parc de Rubí

L'Avinguda Josep Ferrer i Domingo ha estat l'epicentre d'una fira que ha comptat amb un gran nombre de gent dissabte i diumenge.
Parades de menjar artesà a la Fira Medieval.
Parades de menjar artesà a la Fira Medieval. | Pol Parrilla

 

El temps no ha condicionat negativament la Fira Medieval del barri de Sant Jordi Parc de Rubí que ha tingut lloc aquest cap de setmana de l'11 al 13 de maig a l'Avinguda Josep Ferrer i Domingo. Una cinquena edició que ha estat novament organitzada per l'associació de comerciants de la zona amb el suport de l'Ajuntament de Rubí i que, a més, aquest any ha rebut l'ajuda i la col·laboració de l'associació de veïns del barri.

 

El divendres va ser el dia amb menys trànsit de persones, però el dissabte tarda i el diumenge han omplert l'avinguda de gent que ha pogut gaudir de diferents parades de petits comerços del barri i punts de venda d'artesania i d'alimentació, tot plegat ambientat en l'Edat Mitjana. També hi ha hagut activitats i tallers, com cercaviles a càrrec de El Geperut, un campionat d'escacs, espectacles de dansa del ventre, una sessió de Zumba i atraccions gratuïtes pels més menuts.


 

 
Comentaris

envia el comentari