Un Carnaval ple de colors envaeix els carrers de Rubí

Sirenes, bruixes, papallones... Tot li val al rei Carnestoltes i la ciutat n'és un bon exemple
Els nens i nenes més petits han quedat bocabadats amb algunes de les disfresses de la rua.
Els nens i nenes més petits han quedat bocabadats amb algunes de les disfresses de la rua. | Bernat Millet

Mireu la fotogaleria

  

  

Aquest Carnaval 2018, la rua ha començat a les 18.30 h. Un munt de carrosses, música i els carrers plens de gom a gom han fet tribut, un com més, al rei més polèmic de l'esfera monarquia catalana, el rei Carnestoltes. La comparsa ha acabat una mica abans de les 20 h a la plaça Doctor Guardiet, no obstant això, la festa s'ha allargat fins molt més tard.


 

 

  

  

Enguany, les protagonistes han estat les papallones, les sirenes, les flors, els espantaocells, la música cubana, els animals... Menció especial mereix el grup que representava l'elenc complet de la pel·lícula Mary Poppins, del qual cal destacar l'equip d'escura-xemeneies, una de les disfresses més ben reeixides. Evidentment, no han faltat els vestits de princesa, o de pirata, que portaven, sobretot, els més petits de la casa.

 

 

  

  

Un altre grup de la rua que ha causat sensació han estat els ninots de lego. Vestits amb un tipus de material groc que feia de pell i roba geomètrica en molts casos molt elegant (alguns duien corbata i tot), despertaven rialles per allà on passaven.


 

 

  

  

La rua ha acabat una mica abans de les 20 h a la plaça Doctor Guardiet, on hi ha hagut "El ball del confeti", que ha fet gaudir a grans i petits. Seguidament, els diables han interpretat tot un seguit de peces de percussió per contribuir a l'ambient festiu, mentre uns nois i noies amb xanques i roba estrafolària interactuaven amb els nens i nenes que es sorprenien en veure'ls. Per acabar la festa, un grup de versions - amb els seus components també disfressats - ha tocat tot un seguit de conegudes cançons, entre les quals ha aparegut Lazy Song, de Bruno Mars.

 

 
Comentaris

envia el comentari