El Bojum ja ha assolit la mida d'un elefant real

Els promotors de la iniciativa demanen un darrer impuls econòmic
El Bojum ja està prà cticament construit
El Bojum ja està pràcticament construit | CEDIDA

 

El que va començar sent la idea d'un grup d'apassionats de la cultura popular i tradicional, s'ha convertit ja en una realitat. Els membres de l'Associació Les Anades d'Olla porten dies construint el Bojum, la seva "bèstia festiva". Hores d'oci personal que passen al local annex del Celler Cooperatiu, el qual els ha cedit l'Ajuntament de Rubí per dur a terme aquesta tasca.

 

Dirigits per l'artista col·laboradora Núria Sentís, l'elefant és ja una figura de fibra de vidre, de dimensions reals i una miqueta més gran que el seu germà Bodum. Fins i tot ja està preparat per a la fase de mecanització. Tal com han ensenyat a través d'imatges, la feina ha sigut d'allò més complexa, motiu pel qual es mostren molt satisfets de com va l'entrega i de com comença a caminar l'entitat.


 

Tal com recalquen, el projecte està sent possible "gràcies a la inestimable col·laboració d'empreses i comerços de la ciutat", que els han ajudat a poder-lo finançar amb les seves aportacions. En aquest sentit, assenyalen que els veïns i veïnes encara són a temps de poder donar una petita empenta econòmica al projecte cultural. El seu correu electrònic per poder contactar és [email protected], i també es deixen veure a les xarxes socials, com ara Facebook o Instagram.
Comentaris

envia el comentari