Blaumut i els seus 'vint-i-un botons', en concert a Rubí

La banda catalana presenta el seu tercer disc, 'Equilibri'

 

Després d'estrenar amb gran èxit el seu tercer disc, EquilibriBlaumut ja treballa per presentar el seu treball a La Sala de Rubí el proper 20 de gener a les 21 hores. L'obra, escrita pel seu cantant i guitarrista, Xavi de la Iglesia, està inspirada en el quadre 'The Singing Butler'. Una conjunció d'art que prendrà el teatre rubinenc, el qual espera exhaurir les localitats amb el single 'Vint-i-un botons', el qual no deixa de sonar a la ràdio.

 

En aquest sentit, s'ha de destacar que Blaumut s'ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Des de grans conjunts orquestrals a formacions més properes al pop-rock, Blaumut ha sabut voltar amb naturalitat per teatres, auditoris, sales i festivals oferint sempre un directe espectacular.


 

Entre els components de la banda, s'ha de destacar la figura del violoncel·lista Oriol Aymat, qui va ser agredit per la Policia Nacional l'1 d'octubre–. Tot i la seva lesió, el grup ha mantingut els concerts que tenia programat i l'artista s'ha adaptat a altres instruments per poder continuar amb el grup sobre els escenaris.
Comentaris

envia el comentari