La banda de música va estrenar vestuari per rebre els Reis

La nova roba ha estat confeccionada per l'Irma Bassols, mare d'una membre, i la Maria Copado, sòcia no-músic de l'Associació Rubí Musical
Els vestits són obra d'l’Irma Bassols i de Maria Copado.
Els vestits són obra d'l’Irma Bassols i de Maria Copado. | Cedida

L'Associació Rubí Musical (ARM) va rebre els Reis Mags d'Orient amb nou vestit. Després de molts anys amb la mateixa roba, l'Irma Bassols i la Maria Copado - mare d'una membre de la banda i sòcia no-músic de l'ARM, respectivament - van confeccionar tot un vestuari ben brillant i de diferents colors: vermell, blau, groc i verd. 

La idea de canviar de vestits va sorgir durant l'assamblea ordinària celebrada al final de la temporada anterior. L'ARM vol expressar "el seu agraïment a les quatre mans cosidores que, de forma desinteressada i gairebé màgica, han fet realitat el que semblava impensable".

En un comunicat a la premsa, l'ARM s.XXI també ha volgut recordar que les formes de participar en l'assiciació són múltiples i molt diverses i que treballar en el projecte és una forma aportar "qualitat per la nostra ciutat". Per això, l'ARM recorda que la Banda de Rubí assaja cada dimecres de 20-22h al local del Centre Excursionista de Rubí i que està oberta a qualsevol persona que en vulgui formar part, "sigui músic o no".