Tot a punt per l'estrena de la 2a temporada de 'The Last Call'

La productora rubinenca 'La Lombarda Films' n'ha presentat aquest dimarts el tràiler
 

Ignacio Malagón, director y guionista del projecte, i Jordi Jimeno, guionista i actor, han presentat el trà iler de la 2a temporada al bar La Cava
Ignacio Malagón, director y guionista del projecte, i Jordi Jimeno, guionista i actor, han presentat el tràiler de la 2a temporada al bar La Cava | Àlex Zafra
 

 La Lombarda Films ha presentat aquest dimarts 9 de gener el tràiler de la segona temporada de l’exitosa websèrie The Last Call. L’estrena oficial de la temporada, rodada durant l’estiu, es farà el dia 26 de gener al Teatre Municipal La Sala, on s’emetran els tres capítols d’aquesta a un preu de 3 euros. Els punts de venda de les entrades a Rubí són el  bar restaurant La Cava, a la plaça d’Anselm Clavé, i el Crac, al carrer Sant Joan. Els episodis posteriorment també estaran disponibles a internet, igual que la primera temporada.

 

La producció, que ha estat pràcticament rodada al complet a Rubí, explica les aventures i desventures que viuen quatre perdedors que volen aconseguir el somni de ser estrelles del rock. La història és un retrat en forma de comèdia del panorama musical actual i de la crisi que pateixen moltes persones quan arriben als 40.

 

 

Tal com han explicat Ignacio Malagón i Jordi Jimeno, encarregats de la direcció i el guió del projecte juntament amb Isaac Pérez i Daniel Serra, “el punt de partida d’aquesta segona temporada  comença quan els  quatre protagonistes de la sèrie necessiten trobar un tècnic de so per fer que el grup funcioni de debò i sigui veritablement competitiu per guanyar el concurs de rock Clash of Rockstarsderrotant així el seu màxim adversari, l’Archie, que té un equip molt potent”.


 

Malagón, a més, ha anunciat que després de l’èxit de la primera temporada, que ha obtingut diversos reconeixements, la productora rubinenca té la intenció de rodar el final de la sèrie en forma de pel·lícula, tancant així la trama final que quedarà oberta al final de la nova temporada. Per fer-ho, però, Malagón reconeix que la pel·lícula de moment “és una idea” que “encara queda molt lluny” pel fet que necessiten trobar el finançament suficient per dur-la a terme.
Comentaris

envia el comentari