Unes 240 persones acuden al IV Festival Addictes al microteatre

Durant el cap de setmana s’han interpretat fins a 8 obres diferents relacionades amb l’amor
Moment de l'obra Això no és una peça breu de teatre (sobre l'amor i la justícia)
Moment de l'obra Això no és una peça breu de teatre (sobre l'amor i la justícia) | REDACCIÓ

Aquest cap de setmana tots els amants del microteatre ha tingut una cita important a la ciutat, ja que a l’Espai Jove Torre Bassas s’ha celebrat el IV Festival Addictes al microteatre. Durant el cap de setmana, més de 200 persones han acudit a veure les obres preparades i interpretades pels joves actors. La temàtica que han tingut en comú les 8 obres era l’amor, però no l’amor romàntic que acaba amb flors i violes, sinó l’amor en qualsevol de les seves formes, ja que més de la meitat de les peces teatrals tenien un final no-feliç. En total, 8 històries que et transportaven a diferents sentiments i sensacions, però que no deixaven indiferent a ningú.

 

Les obres que es van representar dissabte en els dos passis que es van fer -un a les 18:30 i el segon a les 20 h- van ser Clic, interpretada per la companya Fora del paper; Això no és una peça breu de teatre (sobre l’amor i la justícia), a càrrec de Fata Morgana; Lo que nunca te dije, per Microexplicarte; i Almas en espera, a càrrec d’Escola Memory. A l'endemà, les obres que es van representar en els mateixos horaris van ser Call me Burroughs, de Tiamat Teatre; Infectados, interpretat per Ojo Peligro, Lo que no debí decirte en nuestra primera cita, per Escena 13; i finalment, Obrint Portes de la mà de Parapapà.

 

Anteriors edicions

 

L’acollida d’aquesta edició ha estat millor que l’anterior, ja que “dijous al matí ja es van esgotar entrades, cosa que l’edició anterior el dissabte encara estaven reservant les últimes persones”, tal com explicava la Irene Tinez, una de les actrius del festival. “Estem molt contents de les obres que han vingut aquest any. Penso que hi ha hagut un salt qualitatiu molt gran”, explicava l’Imanol Fernández, també un dels actors del festival.

 

L’última edició del festival es va realitzar el passat desembre amb una acollida de prop de 200 assistents també, i la temàtica es va decantar per les lluites socials. En aquella ocasió, es va aconseguir que s’incrementés el nombre de companyies que participaven gràcies a l’èxit del microteatre a Rubí.