Consulta les activitats programades d'aquest cap de setmana

Del 12 al 14 de gener
12-13-14 de gener
12-13-14 de gener | TOT Rubí

Divendres 12 de gener

----

Cinema: Kingsman

Sinopsi: Quan el quarter general de l'agència secreta ésdestruït, es descobreix una organització d'espionatgealiada a EUA anomenada Statesman, l'origen de la qual esremunta a la data en què totes dues van ser fundades. En una nova aventura que posa a prova la força i l'enginy dels seus agents, les dues organitzacions secretes d'elit uneixen els seus esforços per intentar derrotar el seu enemic comú isalvar el món... una cosa que està convertint-se en una mena d'hàbit per Eggsy.


ON: La Sala

QUAN: a les 21 h

 

----

Dissabte 13 de gener

----

La Trocalleria

Punt d'intercanvi d'objectes setmanal, on trobar oportunitats a canvi d'allò que ja no necessites.

ON: Plaça del Mercat Municipal

QUAN: a les 10.30 h

 

----

StoryTime: Aladdin and the magic lamp

Històries en anglès per a infants d'1 a 7 anys. A càrrec de British House Rubí.

El jove Aladdin és reclutat per un malvat bruixot que es presenta com el germà del seu difunt pare per ajudar-lo a recuperar una làmpada meravellosa d'una cova màgica que impedeix sortir-ne a qui hi entra. Després que el malvat bruixot intenti trair-lo, Aladdin es queda amb la làmpada i descobreix que pot invocar un geni que està obligat a servir a la persona que posseeix la "làmpada meravellosa".


ON: Auditori Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 11 h

 

----

Els dimoniets

Versió lliure i musical d'Els pastorets, a càrrec dels més menuts del Casal Popular.

ON: Casal Popular

QUAN: a les 18 h

 

----

Diumenge 14 de gener

----

La Sireneta

Existia una ciutat de nacre i coral on hi vivia el rei Tritó amb les seves filles. Entre totes, la més petita era la més bonica i tenia la veu més meravellosa de tot l’oceà. El seu nom era Ona, però tothom la coneixia com: la Sireneta. Enamorada del món exterior i d’un bell príncep, farà tot el possible per aconseguir el seu somni: convertir-se en humana.

ON: La Sala


QUAN: a les 12 h

 

----

Concert: Entre Amigos

Entre Amigos és un homenatge als records. Vivències que han marcat una vida, grans històries cantades en forma de bolero, copla i tango. Però, sobretot, Entre Amigos és un repàs a les cançons més importats de la vida de Rosa Benito, Rosario Mohedano i Juan Manuel Vera.

ON: La Sala

QUAN: a les 19 h
Comentaris

envia el comentari