Consulta les activitats per a aquesta setmana

Del 13 al 16 de novembre
 
13, 14, 15 i 16 de novembre
13, 14, 15 i 16 de novembre | TOT Rubí

 

Dilluns 13 de novembre

----

Cinema infantil en català: Nadó en cap

Activitat programada en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (Servei Local de Català de Rubí). Aforament limitat a 112 places.

ON: Auditori Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 18h

 

----

Dimarts 14 de novembre

----

Hora del conte en àrab

Ens submergirem en el món imaginari dels més petits tot explicant contes en àrab i presentarem una recopilació de llibres infantils escrits en àrab. A càrrec de Fadua Gambou.

ON: Sala Petits Lectors, Bibilioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 17.30 h


 

----

Taller de Biopolis Kids

Biopolis és el joc del segle XXI que us ajudarà a créixer en els àmbits personal, familiar, educatiu i professional. Està basat en jocs clàssics com el Monopoly, el Trivial, el parxís, el Pictionary o el pòquer i en el treball dels millors experts en coaching, intel·ligència emocional i lideratge. Biopolis té una gran adaptabilitat. L’estan utilitzant tant famílies i amics com universitats i equips d’empreses a molts països. Per a nens i nenes de 7 a 14 anys.

ON: Sala de tallers, Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN:  a les 18 h

 

----

XPRSA'T: El Quinto Ártico


Us agradaria saber com es  composa una canço? El grup rubinenc de música El Quinto Ártico proposa un taller musical en que ens ajudarà a composar una cançó en directe tot fent que participi tot públic.

ON: Auditori Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 18 h

 

----

La música en imatges: Daniel Barenboim, 50 anys dalt de l'escenari

Daniel Barenboim és un dels grans artistes dels segles XX i XXI. Va començar els seus estudis de piano amb només cinc anys i ja en fa 50 que actua dalt dels escenaris. 

ON: Aula 31 de l'Escola Municipal de Música Pere Burés

QUAN: a les 19.30 h

Dimecres 15 de novembre

-----

Laboratori de lletres i imatges: Malabarismes de paper


Experimentar amb el llibre com a objecte artístic i adquirir pautes per a gaudir-lo i compartir-lo. Donar a conèixer el llibre d’artista com a eina de comunicació, joc, desenvolupament de la creativitat i estimulació dels sentits dels infants i democratitzar-ne l’accés des de la biblioteca pública.Cal inscripció prèvia i hi ha aforament limitat. A càrrec de Creativitatta (Marta Roig), l'activitat està destinada a infants d'entre 3 i 9 anys.

ON: Auditori Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 17.30 h

 

 

Dijous 16 de novembre

----

Lectorsaltren! Recomanacions literàries

La Biblioteca Mestre Martí Tauler organitza el cicle Lectorsaltren, que consisteix en recomanacions literàries que estaran lligades a una activitat o taller per a nois i noies d'11 a 13 anys. A càrrec de Montse Marcet, cal inscripció prèvia.

ON: Sala de tallers, Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 17.30 h


----

 

BiblioLab: Canvi climàtic i efecte hivernacle

A càrrec de Funbrain. A través d’una activitat basada en l’experimentació, l’alumnat podrà comprendre de forma pràctica què suposa el CO2 a l’atmosfera i l’efecte de la seva presència en grans quantitats al mar. Què hi podem fer nosaltres? 

Màxim de 15 participants, cal inscripció prèvia.

ON: Auditori Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 18 h

 

----

Cicle Gaudí: Brava

La vida de la Janine sembla anar molt bé fins que pateix un assalt al metro i tot s’enfonsa. Tractant de fugir del seu turment interior, escapa al poble on ara viu el seu pare, oculta a tots les seves ferides i intenta relaxar-se. Però allà, lluny de trobar la pau, coneixerà el seu costat més fosc. De la directora Roser Aguilar, l'entrada tindrà un preu de 4,50€.


ON: La Sala, Teatre Municipal

QUAN: a les 21 h

 

 

 
Comentaris

envia el comentari