14 plans per fer a Rubí aquesta setmana

Del 16 al 19 d'abril
16-17-18-19 d'abril
16-17-18-19 d'abril | Tot Rubí

Dilluns 16 d'abril

----

Cicle de cinema en català: els barrufets. El poble amagat

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

ON: Auditori de la Biblioteca

QUAN: a les 18 h

 

----

Curs de cuina: de l'hort a la taula

Curs de cuina d’aprofitament alimentari que ens portarà de l’hort de Can Ramoneda a la taula del restaurant L’Artesana. Visita guiada per la història de la masia, inclosa.


ON: Masia Can Ramoneda

QUAN: a les 18 h

 

----

Dimarts 17 d'abril

----

Dibuixem l'entorn natural

L’il·lustrador rubinenc Quim Conca ens ensenyarà tècniques de dibuix naturalista a l’entorn natural de Can Xercavins. El curs continua els dimarts 24 d’abril i 8 de maig.

ON: Can Xercavins

QUAN: a les 16 h

 

----

Taller d'art Narrart. Taller de minerals i pintura per a cavernícoles

Els tallers d'art NarrArt són un espai pensat per a fomentar el gust per la lectura, a través de l’escolta activa i de l’expressió artística.

Els infants participants, a partir d’una lectura i uns comentaris previs, plasmaran el que han escoltat, après, imaginat... de manera plàstica, expressant-se per ells mateixos i creant una nova lectura a través del seu propi art.


ON: Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 18 h

 

----

Curs de cuina: de l'hort a taula

Curs de cuina d’aprofitament alimentari que ens portarà de l’hort d’Ecobodum a la taula del restaurant La Popular. Visita guiada al projecte social dels horts de Can Feliu, inclosa. 

ON: Horts de Can Feliu

QUAN: a les 18 h

 

----

La música en imatges: Claudio Abado. El silenci que segueix la música

Activitat gratuïta i oberta a tota la població.

ON: Escola Municipal de Música Pere Burés

QUAN: a les 19.30 h

 

----

 

Dimecres 18 d'abril

----

Hora del conte: un gomet vermell

Un Gomet Vermell és una campanya solidària que té per objectiu recaptar fons per a finançar projectes d’animació als hospitals de Catalunya. I és que l'entitat creu en el somriure com a motor ple d’esperança i vol que molts més infants i persones que pateixen trastorns mentals l’utilitzin per a combatre la seva malaltia. Fem, doncs, els hospitals més humans amb #ungometvermell.


ON: Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 17 h

 

----

Competències i estratègies de mediació

Equilibra els teus hemisferis cerebrals. A càrrec de Miquel Raso, educador social. La mediació com a instrument de connexió entre els adults i els adolescents

ON: Auditori de la Biblioteca

QUAN: a les 18 h

 

----

Presentació de llibre: Tothom em coneix per la Teresina de ca l'Espardenyer

De l'autora rubinenca Teresa Miralles.

ON: Llibreria l'Ombra

QUAN: a les 19.30 h

 

----

Dijous 19 d'abril

----

Ecobodum: Hort en família i apicultura

Agafeu les eines i el planter i convertiu-vos en pagesos durant un dia. També visitareu els eixams de Can Feliu i coneixereu moltes curiositats sobre les abelles i l’apicultura.

ON: Horts de Can Feliu

QUAN: a les 17.15 h

 

----

Curs de cuina: de l'hort a taula

Curs de cuina d’aprofitament alimentari que ens portarà de les verdures de l’hort de Can Ramoneda a cuinar unes croquetes delicioses. Visita guiada per la història de la masia, inclosa.


ON: Masia Can Ramoneda

QUAN: a les 18 h

 

----

Ecotaller: Cosmètica natural

Aprendrem tècniques per elaborar dentífric amb ingredients naturals, prevenint residus i sent respectuosos amb el medi ambient i amb la nostra salut. 

ON: Ateneu Municipal

QUAN: a les 18 h

 

----

Manuel de Pedrolo: Mai no és de nit

Els cantautors Jaume Calatayud i Vicente Morera representaran l'espectacle Mai no és de nit, una lectura musicada de poemes de Manuel de Pedrolo, amb el qual es vol fer un repàs a la seva trajectòria. 

ON: Auditori de la Biblioteca

QUAN: a les 19 h

 

----

Cicle Gaudí: La Librería

A finals dels anys 50, Florence Green decideix fer realitat un dels seus grans somnis: abandonar Londres i obrir una petita llibreria en un poble de la costa britànica. Però, per a la seva sorpresa, aquesta decisió deslligarà tot tipus de reaccions entre els habitants de la localitat.


ON: La Sala

QUAN: a les 21 h

 

----

 
Comentaris

envia el comentari