11 plans per fer durant aquesta setmana a Rubí

Del 12 al 15 de març
12-13-14-15 de març
12-13-14-15 de març | Tot Rubí

Dilluns 12 de març

----

Cicle de cinema en català: Canta!

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

ON: Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 18 h

 

----

Pistolers a Barcelona (1917 - 1923)

Xerrada a càrrec de David Revelles Soriano, doctor en Periodisme per la UAB, escriptor i guia. 


ON: Ateneu Municipal

QUAN: a les 18 h

 

----

Dimarts 13 de març

----

BiblioLab: Art i ciència

Els humans sempre hem volgut representar la realitat que ens envolta i, per fer-ho, hem utilitzat els recursos que teníem a l'abast.

  

Gràcies a la ciència, els infants descobriran d’on surten els colors i els podran extreure de les plantes per crear la seva pròpia pintura.

 

ON: Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 18 h

 

----

La nit i el parkinson

La malaltia de Parkinson és un trastorn degeneratiu del sistema nerviós central que té com a símptomes principals tremolor de repòs (a les mans, els braços, les cames i la mandíbula o el cap), rigidesa (engarrotament de les extremitats i el tronc), lentitud en els moviments i inestabilitat postural (deteriorament de l'equilibri). Xerrada a càrrec del Dr. Miguel Aguilar.


ON: Auditori de la Biblioteca

QUAN: a les 19 h

 

----

La música en imatges: "The art of conducting: Legendari conductors of a golden era"

Les sessions de música en imatges ja estan consolidades a l'EMM Pere Burés, i continuen la seva programació al llarg de tot el curs.

ON: Escola Municipal de Música Pere Burés

QUAN: a les 19.30 h

----

 

 

Dimecres 14 de març

----

Presentació de Maleta de llibres

A càrrec de Carme Pomareda. Ens presentarà una tria de llibres dirigits a famílies amb nens amb necessitats especials.

ON: Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 18 h

 

----

Xerrada sobre la preinscripció als ensenyaments obligatoris del curs 2018 - 2019

Des del servei d'Educació s'ofereix una xerrada a aquelles famílies amb fills i filles que el proper curs han d'accedir als ensenyaments obligatoris, principalment a les que tenen infants que cursaran P3. 


S'explicaran els criteris i la puntuació per accedir als centres, amb la col·laboració de la inspecció del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

També hi haurà un servei de canguratge. Per utilitzar-ho, s'ha de fer la inscripció prèvia a través del telèfon 93 588 70 00 (ext. 4255) o bé per correu electrònic  ([email protected]).

ON: Auditori de la Biblioteca

QUAN: a les 18.30 h

 

----

Anglès per la feina

A càrrec de la British House Rubí. Write your CV and cover letter

Quan sol·liciteu un lloc de treball, haureu d'enviar una carta de presentació amb el vostre curriculum vitae. Una carta de presentació és un document d'una sola pàgina que explica a l'empresa per què tu ets el candidat ideal per aquell lloc de treball. Va més enllà del currículum perquè explica amb detall com es pot afegir valor a l'empresa. Aprèn a fer-ho en anglès.


ON: Biblioteca Mestre Martí Tauler

QUAN: a les 20 h

 

----

Dijous 15 de març

----

Presentació de llibre: Elements de botànica popular

Joan Cadevall i Diars és conegut sobretot per la seva Flora de Catalunya, publicada per l'Institut d'Estudis Catalans, però també fou l'autor de moltes altres obres de botànica. Una d'aquestes és el llibre Elements de botànica popular que ara, s'adapta i posa al dia, ho reedita la Fundació Torre del Palau.

Obra adornada amb més de 500 figures tretes en sa gran majoria de plantes de Catalunya, de veritable utilitat pels excursionistes i quantes persones desitgin conèixer la rica flora catalana.

ON: Auditori de la Biblioteca

QUAN: a les 19 h

 

----

Andrea Chénier

Conta'm una òpera. A càrrec de María José Anglès, de Musicològics.

ON: Ateneu Municipal


QUAN: a les 19 h

 

----

Cicle Gaudí: La Pell Freda

Adaptació de la novel·la d’Albert Sánchez Piñol.

En una illa perduda al mig de l’oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, resguardats en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a la màxima tensió, sense entendre les raons de l’atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se a allò desconegut.

ON: La Sala

QUAN: a les 21 h

 

----

 
Comentaris

envia el comentari