MónEconomia
T-Systems s’expandeix a Barcelona amb unes noves oficines al 22@
  • CA

La multinacional alemanya T-Systems ha inaugurat les seves noves oficines al 22@. El CEO de la companyia, Adel Al-Saleh, ha assegurat que l’aterratge sosté l’aposta “per continuar invertint per donar suport al talent local” a Barcelona i pel desenvolupament de “nous projectes” a la ciutat. Amb més de 1.000 treballadors, la instal·lació ha estat introduïda en societat davant diverses autoritats del país, entre les quals destaca el president de la Generalitat Pere Aragonès.

Amb la contínua aposta per Barcelona, T-Systems assegura que busca “liderar i inspirar”, amb solucions aplicables a àmbits tecnològics diversos, des de la salut i la mobilitat fins a l’economia sostenible. La filial de serveis de digitalització de la corporació alemanya Deutsche Telekom dedicarà el nou espai a l’impuls de solucions d’intel·ligència artificial, serveis al núvol o ciberseguretat –alguns dels camps en què l’ecosistema català destaca dins el seu entorn–. Amb més de 7.500 metres quadrats, l’edifici limita les seves emissions de CO2 i s’ha construït amb materials de baix impacte ambiental.

Creixement a l’Estat

Dues dècades després de la seva primera aposta pel 22@, T-Systems integra les noves oficines en una estratègia general de creixement a l’Estat Espanyol, on preveu crear fins a 800 treballadors durant el 2023 –afegits als més de 900 nous empleats registrats durant el curs passat–. En aquest sentit, el managing director de T-Systems Iberia, Osmar Polo, ha celebrat el caràcter “pioner” de la filial de Deutsche Telekom, una de les primeres grans tecnològiques a apostar pel districte barceloní.

Barcelona, capital tecnològica

Aragonès ha celebrat la inversió de T-Systems a la ciutat com “la millor carta de recomanació” que Catalunya pot presentar als mercats internacionals. Juntament amb la presència del Mobile World Congress, l’aposta de multinacionals tecnològiques per Barcelona sosté l’aportació catalana als diversos àmbits de la tecnologia.

“Aquesta setmana el món mira Barcelona i Catalunya amb el MWC; que torna als nivells d’activitat i atracció de projectes d’idees i de talent d’abans de la pandèmia”, ha celebrat el president. En aquest sentit, ha subratllat el caràcter “emprenedor” de les administracions catalanes, que busquen impulsar l’ecosistema del país “per ajudar a fer avançar la frontera del coneixement”.

Més notícies
L'expositor del BStartup al 4YFN (MWC) / Cedida
BStartup eleva el sector salut català a la competició “a escala mundial”
Notícia: BStartup eleva el sector salut català a la competició “a escala mundial”
Comparteix
El programa d'emprenedoria de Banc Sabadell congrega algunes de les emergents amb més potencial del país dins la indústria de les ciències de la vida
Imatge de recurs d'un dels laboratris de Reig Jofré / ACN
Catalunya va captar 1.152 milions en fons europeus el 2021
Notícia: Catalunya va captar 1.152 milions en fons europeus el 2021
Comparteix
Catalunya va aconseguir captar més fons que alguns dels estats membres de la Unió com Letònia, Eslovènia o Estònia
Imatge de la nevera ideada per Kombo / Kombo
Kombo, el vending català pels temps moderns que mira al nord d’Europa
Notícia: Kombo, el vending català pels temps moderns que mira al nord d’Europa
Comparteix
Kombo està buscant un milió i mig de finançament extern per internacionalitzar el seu projecte
Imatge del president d'Aena, Maurici Lucena / Eduardo Parra - Europa Press
Aena supera la pandèmia i torna als beneficis: 901 milions d’euros
Notícia: Aena supera la pandèmia i torna als beneficis: 901 milions d’euros
Comparteix
Aena ja ha recuperat el 88,5% dels passatgers del 2019, després de registrar-ne un total de 243 milions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa