MónEconomia
La multinacional suïssa Galderma crearà 50 llocs de treball a Barcelona
  • CA

La companyia dermatològica suïssa Galderma ha anunciat que obrirà un nou centre de capacitació global (global capability center) a Barcelona. Aquesta nova instal·lació donarà feina al voltant de 50 persones durant aquest 2023 i estarà situada a l’Eixample, segona ha comunicat Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball, que ha donat el suport necessari a la multinacional per posar el nou centre a la capital catalana. “La robustesa del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya, que està molt ben posicionada en aquest àmbit que representa l’equivalent del 8,7% del PIB del país”, ha explicat Roger Torrent, el conseller d’Empresa i Treball.

L’obertura d’aquest nou centre de capacitat global, segons ha explicat en un comunicat aquest dilluns Acció, és l’únic que la companyia tindrà a Europa. Aquesta decisió s’alinea amb els plans d’expansió de Galderma, que té l’objectiu d’esdevenir “la companyia líder en dermatologia del món”, en paraules del CEO de la companyia, Flemming Ørnskov. Galderma preveu que el centre entri en ple funcionament en les properes setmanes. La companyia ja ha començat el procés perseleccionar els perfils especialitzats en aquests àmbits que té previst contractar a Catalunya properament amb la finalitat d’impulsar la seva estratègia de creixement global.

El nou ecosistema català d’empreses estrangeres

Aquestes noves posicions donaran suport en diverses àrees com l’activitat comercial, les finances, els recursos humans, les TIC, l’àrea legal i la cadena de subministrament, entre d’altres. “El nostre nou centre de capacitat global de Barcelona aportarà noves capacitats addicionals i millorarà la nostra habilitat per donar suport a la nostra trajectòria de creixement”, ha afirmat Ørnskov. D’altra banda, el conseller Torrent ha subratllat a més que “projectes com el de Galderma reafirmen el bon posicionament de Catalunya com a pol de talent per a la indústria de la salut”, ja que compta amb “un ecosistema de primer nivell format per més de 1.300 empreses dedicades a la salut, a més de centres de recerca i investigació, hospitals i universitats que són referents internacionals”.

Més notícies
Els guanyadors dels premis d'ACCIÓ Catalonia Trade Liders / ACN
ACCIÓ premia Freshly, Concentrol i Toni Pons per la innovació exportadora
Notícia: ACCIÓ premia Freshly, Concentrol i Toni Pons per la innovació exportadora
Comparteix
ACCIÓ ha creat els Premis Catalonia Trade Leaders per premiar la innovació dels canals d'exportació a l'exterior
Cisco és una de les multinacionals tecnològiques que ha apostat més fort per Barcelona / EP
Barcelona, “punt calent” de la innovació multinacional
Notícia: Barcelona, “punt calent” de la innovació multinacional
Comparteix
Els aterratges a la ciutat de centres tecnològics de gegants com PepsiCo, Cisco, Nestlé o Danone la confirmen com la referència de la nova activitat de negoci al sud d'Europa
El president Aragones durant la visita a Ideaded / ACN
Ideaded invertirà 12 milions i crearà 100 llocs de treball a Viladecans
Notícia: Ideaded invertirà 12 milions i crearà 100 llocs de treball a Viladecans
Comparteix
El projecte d'Ideaded pot acabar generant 500 llocs de treball a Catalunya en els pròxims anys
Imatge de la oficina d'IO Interactive a Barcleona / ACN
La danesa IO Interactive crearà 150 nous llocs de treball a Barcelona
Notícia: La danesa IO Interactive crearà 150 nous llocs de treball a Barcelona
Comparteix
Torrent ha assegurat que Catalunya primera regió de la Unió Europea en captació d’inversió estrangera del sector dels videojocs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa