Dos gossos mosseguen dues persones i un altre gos a Cerdanyola

Els dos incidents van passar els dies 1 i 2 de febrer

 

 

cap II
Entrada del CAP II on van ser atesos els ferits | G. Maps

 

  

La Policia Local de Cerdanyola del Vallès va rebre dos avisos de mossegades de gossos a persones en l'inici del mes de febrer. El dia 1 de febrer, un gos va mossegar una dona al carrer del Renaixement i el dia 2, un altre gos va mossegar un home i el seu gos a la plaça de la Torre Vermella.

 

 

  

  

L'incident del dia 1 va tenir lloc al voltant de les 13.50 h al carrer del Renaixement. La PoliciaLocal va rebre l'avís que un gos havia mossegat una persona. Un cop al lloc dels fets, els agents van saber que a l'interior de la zona comunitària, una senyora portava dos gossos, un seu i l'altre d'un amic, que es van barallar. En internar separar-los, la dona va resultar amb lesions al braç. En el mateix incident va resultar en lesions a la mà un veí de la zona que va sortir a prestar auxili a la dona. Tots dos van ser atesos al lloc i traslladats al CAP 2 Cerdanyola – Ripollet.

 

 

  

  

Quant a l'incident del dia 2, aquest va tenir lloc al voltant de les 8.50 h a la plaça de la Torre Vermella. Després de rebre l'avís, agents de la Policia Local es van traslladar al lloc dels fets però no van trobar ningú. Una estona després, una dona, veïna del carrer del Torrent, es va apropar a la comissaria per explicar que un gos havia agredit el seu marit i el seu gos. La dona també va manifestar que la persona que portava l'altre gos va abandonar el lloc després de l'incident i que el seu marit la va seguir fins a una porteria del carrer de Sant Daniel.

 

 

  

  

Tot seguit, l'home va ser traslladat pels sanitaris d'emergències al CAP 2 Cerdanyola-Ripollet per ser atès. Quant a la persona que portava el gos que va mossegar presumptament l'home, els agents no la van aconseguir trobar després de fer gestions al portal on l'home va veure entrar la dona amb el gos.