Vine al Circ Històric Raluy gratis

Participa al sorteig de 40 entrades dobles per anar al Circ Raluy

El Circ Raluy porta a Cerdanyola un espectacle que combina l’ahir amb l’avui. Habilitat i destresa amb el gust de les coses ben fetes, FORTIUS et sorprendrà des de l’emoció! Des del TOT Cerdanyola sortegem 40 entrades dobles per la funció del pròxim divendres, 9 de juny, a les 18 h. 

 

Què has de fer per aconseguir la teva entrada doble?

 

Només has d'inscriure't al formulari. El dijous, 8 de juny, a les 12 hores tanquem el sorteig i a la mateixa tarda sabràs si t'ha tocat. Farem una notícia amb la llista dels guanyadors i enviarem un correu per notificar el resultat.

 

Com recollir les entrades? Molt fàcil! Hauràs d'anar el dia de l'espectacle, el mateix divendres, mitja hora abans que comenci la funció, és a dir, a les 17.30 hores. Donaràs el teu nom i DNI i podràs gaudir del CIRC!

 

 

El Circ Històric Raluy arriba un any més a Cerdanyola per passar una estona màgica als nens i nenes de Cerdanyola. El circ s'instal·la al Parc del Turonet, des del dijous, 8 de juny, fins el diumenge, 11 de juny.

 

El nou espectacle, Fortius sorprendrà el públic des de l'emoció. Màgic, brillant i personal, Fortius proposa dues hores de circ que són un viatge a uns altres temps.

 

Una proposta que, a més, torna acompanyada dels carruatges clàssics delMuseu en què s'ha convertit el circ. Com sempre, es podran visitar mentre el Circ Històric Raluy estigui a la ciutat.