Talls de circulació dissabte per les Milles de Cerdanyola

Els talls en la circulació al llarg del recorregut de les Milles provocaran canvis en els itineraris de les línies de bus SU1, SU3, e3, B2, B4, B7 i A4
L'avinguda Catalunya serà una de les vies que quedaran tallades trenta minuts abans de la sortida de la cursa, a les 19:30h, i fins el pas del darrer corredor/a
L'avinguda Catalunya serà una de les vies que quedaran tallades trenta minuts abans de la sortida de la cursa, a les 19:30h, i fins el pas del darrer corredor/a | Lali Àlvarez

 

La celebració de la 31a edició de les Milles Nocturnes de Cerdanyola del Vallès el pròxim dissabte 18 de novembre provocarà talls de circulació a algunes de les principals vies de la ciutat i modificarà els itineraris de les línies de bus que hi transiten, en alguns casos a partir de les 4 de la tarda i fins les 9 del vespre. 

 

Afectacions al trà nsit de les Milles de Cerdanyola

Afectacions al trànsit de les Milles de Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Afectació a les línies SU1, SU3, A4 i B7

 

D’una banda, les Milles provocaran el tall de circulació a la cruïlla dels carrers Francesc Layret, passeig de Cordelles i Lluís Companys. Les línies SU1, SU3 i B7 faran un recorregut alternatiu per l'avinguda de Catalunya, passeig del Pont i avinguda de la Primavera.

 

 

A partir de les 16h també s’anul·laran els recorreguts pels carrers Mare de Déu del Pilar, Sant Enric, Escoles, Altimira i avinguda Sant Iscle de les línies SU1, A4 i B7. El recorregut alternatiu en direcció Sant Cugat - Montflorit serà per l'avinguda de la Primavera i carrer de Santa Rosa. El recorregut alternatiu de l'SU1 en direcció Canaletes serà per l'avinguda de Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.


Afectacions del recorregut de les Milles a les línies SU1, SU3, A4 i B7

Afectacions del recorregut de les Milles a les línies SU1, SU3, A4 i B7 | Ajuntament de Cerdanyola

 

Trenta minuts abans de la sortida de la cursa, a les 19:30h, i fins el pas del darrer corredor/a quedaran tallats al trànsit el passeig de Cordelles, els carrers de Bonasort i Foment i l'avinguda de Catalunya i Anselm Clavé. Per això, a partir de les 19 hores les línies SU1, A4 i B7 es desviaran per Santa Rosa i pl. Europa.

Afectació a les línies B2, e3 i B4

 

Les línies B2, e3 i B4 en direcció UAB-Sabadell faran el recorregut per l'avinguda de Catalunya i els carrers de Santa Anna i Francolí. Direcció N-150, el bus passarà pels carrers de Santa Marcel·lina, passeig de Cordelles, carrers de Bonasort i de Foment, passeig Acàcies i avinguda de la Primavera.


Afectacions de les Milles a l'tinerari de les línies e3, B2 i B4
Afectacions de les Milles a l'itinerari de les línies e3, B2 i B4 | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

També a partir de les 19 hores les línies e3, B2 i B4 circularan per avinguda de la Primavera, pl. Estatut, avinguda de la Primavera, carretera de Barcelona, Cardoner, Can Pallarès, Santa Anna i Francolí en totes direccions.

 

 

Afectacions a la zona blava

 

La zona blava també es veurà afectada per les curses. Per un costat, el servei d’estacionament regulat amb control horari quedarà anul·lat des del dissabte al matí i fins a la fi de les Milles als trams de l'avinguda de Catalunya, Sant Iscle i Primavera, del passeig de Cordelles i els carrers de Lluís Companys, Anselm Clavé i Sant Enric. D’altra banda, hi haurà trams senyalitzats en què estarà prohibit estacionar.
Comentaris

envia el comentari