L'Ajuntament obre la convocatòria per les beques escolars

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert del 19 de març al 20 d'abril.
Imatge recurs dels formularis de beques escolars
Imatge recurs dels formularis de beques escolars | Ajuntament de Cerdanyola

L'Ajuntament de Cerdanyola obrirà la convocatòria de les beques escolars per al curs 2017-2018 el dilluns 19 de març. El termini per a presentar les sol·licituds s'allargarà fins al 20 d'abril i serà la primera convocatòria en la qual es podran demanar ajuts per a equips informàtics personals i llicències digitals, plataformes online i/o programari.

 

En la convocatòria de les beques escolars d'enguany, el govern ha anunciat que augmenta l'import econòmic que es destinara a aquesta qüestió. Així, la quantitat d'aquest any ascendirà fins als 525.000 euros.


 

La tramitació de les beques s'ha plantejat distribuint als centres escolars per dates. L'Ajuntament informa també que les sol·licituds per a demanar alguna de les modalitats de beques escolars s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (de 8.30 h a 16 h) en la data que correspongui al centre determinat. La sol·licitud es pot descarregar al web del consistori.

 

Les beques escolars es podran sol·licitar per a menjador escolar, llibres i material escolar, llars d'infants, equips informàtics personals, llicències digitals, plataformes online i/o programari, per a les colònies i sortides de fi de curs que s'hagin realitzat durant el curs acadèmic 2017-2018. També s'inclou el transport escolar, tot plegat per a l'alumnat de 4 a 16 anys.


 

Com a qüestions concretes, el consistori indica que les beques de menjador escolar les poden sol·licitar els alumnes d'educació infantil, primària, secundària, escoles bressol municipals i educació especial. Quant als ajust per llibres i materialescolar estan destinats als estudiants d'educació infantil, primària, secundària i educació especial que en els seus centres els llibres i material no estiguin socialitzats. 

 

Per una altra banda, les beques per a llars d'infants estan destinades als alumnes de 0 a 3 anys que assisteixin a les llars d'infants i escoles bressol autoritzades pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Quant a les beques per a la compra d'equips informàtics personals i per a les llicències digitals, plataformes online i/o programaria, estan adreçades als alumnes d'Educació Secundària Obligatòria. Per últim, els ajuts per a colònies i sortides de fi de curs realitzades durant el curs 2017-18 els poden sol·licitar els estudiants d'educació infantil, primària, secundària i educació especial de centres públics de Cerdanyola.


 

L'Ajuntament informa també que el 11 de juny es farà l'exposició de les puntuacions provisionals de les sol·licituds a les dependències del Servei de Promoció Social (avinguda d'Espanya, 6 C baixos), i que el termini de reclamacions serà entre el 12 i el 18 de juny.
Comentaris

envia el comentari