El Rotary organitza un dinar amb "Raons per l'optimisme"

La conferència del 19 de març de Luca Lazzarini tractarà sobre el futur, la innovació tecnològica i el progrés.
El conferenciant Luca Lazzarini
El conferenciant Luca Lazzarini | Cedida

 

El Ratory Club de Cerdanyola organitzarà, el 19 de març a l'Hotel Campus de la UAB, una conferènciadinar amb el responsable de comunicació i comercial de Banco Mediolanum, Luca Lazzarini. La conferència del TEDx Speaker porta el títol "Raons per a l'optimisme" i tracta sobre el futur, la innovació tecnològica i el progrés. Des que Lazzarini va crear la conferència l'any 2012, hi han assistit més de 12.000 persones.

 

Luca Lazzarini es defineix com un "optimista racional" i assegura que el pessimisme és irracional. En aquest sentit, destaca que l'actitud pessimista sovint la causa "la manca d'informació". El conferenciant és llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat de Padova i va començar a treballar amb el grup Mediolanum l'any 1994. Des de 2010, és el responsable de formació i comunicació comercial per la xarxa espanyola del grup bancari i l'any passat, va fer el seu primer speach TEDx a Itàlia també parlant sobre l'optimisme. 


 

L'acte previst pel 19 de març comencarà a les 13.30 h. Quinze minuts més tard, es donarà inici a la conferència de Lazzarini per dinar després a les 14.45 h.  El preu per assistir és de 30 euros i cal confirmar assistència al Rotary Club. Els interessat es poden adreçar a [email protected] o al número de telèfon 935.94.64.09.
Comentaris

envia el comentari