Els radioaficionats es reuneixen en la 24a edició del Merca-HAM

Durant la fira van posar en marxa l'estació de ràdio EH3HAM

 

Durant el Merca-HAM es van mostrar diferent tipus d'aparells
Durant el Merca-HAM es van mostrar diferent tipus d'aparells | Marcos Nevado

 

 

La fira Merca-HAM de radioafició ha arribat a la seva 24a edició a Cerdanyola del Vallès el cap de setmana del 9 i 10 de juny. El PEM Guiera ha estat el lloc escollit pel Ràdio Club del Vallès per organitzar la cita on s'han reunit radioaficionats, radioclubs, expositors i comerciants de mercat de segona mà.

 

El Merca-HAM va començar el dissabte 9 a les 8 h del matí amb la posada en marxa de l'estació de ràdio EH3HAM. A banda de la zona d'exposició, també s'han celebrat tallers i conferències en tres sales habilitades i amb noms de figures eminents de la radioafició: Tesla, Marconi i Hertz.


 

El segon dia d'aquesta 24a edició del Merca-HAM ha començat amb una botifarrada que han pogut gaudir els aficionats a la ràdio a una zona habilitada. Quant a les conferències, que s'han continuat celebrant, han destacat "L'ABC de les antenes" i "Introducció al DHO i HOTSPOT".

 

A les 14 h de diumenge, s'ha posat el punt final a una edició del Merca-HAM que ja posa la mirada en l'edició del quart de segle.