Què feia Cerdanyola fa 30 anys?

Recuperem el TOT Cerdanyola de la primera setmana de juny de 1987

 

  

Recuperem el TOT Cerdanyola nº 22 publicat del 8 al 14 de juny, en aquestes dates, farà 30 anys. 

 

 

 

Recollit a l'arxiu Xane, el TOT Cerdanyola encara portava el logotip del Castell de Sant Marçal a la capçalera. Cerdanyola recordava una imatge de la Masia de Can Canaletas a primers de segle XX, a la portada. Llavors el TOT repartia 7.000 exemplars i la publicitat i redacció anava a càrrec de Pere Figuerola.

 

 

  

  

En la primera pàgina es recollien diversos temes d'actualitat. Entre ells, el canvi de freqüència de l'emissora municipal Cerdanyola-Ripollet, l'aprovació dels pressupostos de la UAB amb un total de 6.400 milions de pessetes i un crèdit d'1 milió, unes jornades de pedagogia del col·lectiu de professors de Cerdanyola titulades "En defensa de l'Educació Pública" i una vaga de l'escola d'educadors Flor de Maig de Cerdanyola, per reivindicar la titulació homologada.


 

 

 

  

  

L'agenda de la setmana destacava una xerrada-col·loqui sobre el càncer, la projecció de pel·lícules com "La mujer del teniente francés" o "Forajidos de leyenda". També una exposició de treballs de manualitats de l'escola de l'Ateneu.

 

 

 

  

Molts dels restaurants que anunciaven la seva gastronomia continuen en actiu. Els principals, el restaurant "Los Abetos", "Can Olivé", "Can Borrell, "Can Valldaura", Vallès Palace", "Restaurant Núria" i "Frankfurt Paco".

 

 

 

  

  

Un gran protagonisme és el que tenia la programació de TVE amb programes com "Bon dia Catalunya", "Barrio Sésamo" o "Un, dos, tres", entre altres. A TV3 s'emetien "La Dona Biònica", "Filiprim" i "Àngels Casas Show".


 

 

 

  

Aquest TOT coincidia amb campanya electoral i s'anunciaven el PSUC i PCC i l'ENE sota el paraigua d'Iniciativa per Catalunya, amb l'eslògan "La unidad de la izquierda ha sido posible" i el candidat Jose Maria Gil. Per garantir "Un futur per Cerdanyola" es presentava Celestino Sánchez.

 

 

 

  

Tancava l'edició una propaganda de l'INEM dirigida als joves de Cerdanyola. En ella se'ls instava a presentar projectes de feina estable "para crear su propio empleo". Signava la "Agencia de Desarrollo Local" i consistia en un concurs per subvencionar els costos de personal d'una empresa, durant 6 mesos.
Comentaris

envia el comentari