Els premis solidaris Mossen Rosell celebren el desè aniversari

Costa, Escolà , Maldonado, Vila i Lluis amb l'obra cedida als Premis.
Costa, Escolà, Maldonado, Vila i Lluis amb l'obra cedida als Premis. | Mónica García

 

 

L'Associació de Persones Amigues del Mossen Rosell celebrarà el desé aniversari dels seus Premis Solidaris el dimecres 21 de març al Museu d'Art Contemporani (MAC) a les 20 hores.

 

Els guardons reconeixeran, un any més, la tasca solidària d'una entitat o iniciativa orientada a atendre les necessitats de persones en situacions desfavorables. Durant la presentació de la nova edició dels premis, el 9 de març, la regidora de Serveis Social Elvi Vila va destacar com "aquest reconeixement anima a les entitats a què continuïn treballant".


 

L'edició d'enguany no tindrà novetats quant a l'organització i els guardons. Així, l'associació guanyadora rebrà un premi de 1.500 euros, una rèplica de l'escultura "Germà qui estima al germà", i el quadre de l'artista local Joan Maldonado que cedeix la seva obra inspirada en els carrers de Cerdanyola. Maldonado, qui assegura haver conegut l'entitat fa un any, explica que l'obra "és la pintura d'una fotografia des de darrere de l'Ajuntament i permet veure gairebé tota la ciutat".

 

L'alcalde Carles Escolà, en el marc de les candidatures rebudes, va destacar que Cerdanyola "té un teixit associatiu molt interessant" i que "resulta difícil, com a jurat, escollir els guanyadors". Quant al jurat, en aquesta edició, estarà format per Eduard Lluis (president de l'Associació), Jaume Costa (membre de l'associació i secretari del jurat), Carles Escolà (alcalde de Cerdanyola), Elvi Vila (regidora de Serveis Socials), Juan Antonio Hidalgo (periodista local), Rosa Maria Solé (presidenta de Bambalina), Eulàlia Roger (directora de l'Alzina) i Elisabeth Pujol (peixateria Elisabeth).

Comentaris

envia el comentari