Policlínic Torreblanca celebra el seu 25è aniversari amb Maria del Mar Bonet

 

Policlínic Torreblanca
Policlínic Torreblanca | Cedida

 

 

 Policlínic Torreblanca celebrarà el seu 25è aniversari a Sant Cugat del Vallès amb un acte on actuarà la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet. L'actuació serà el 19 de juny al Teatre Auditori de Sant Cugat.

 

Així, Policlínic Torreblanca, germana de Policlínic Cerdanyola, suma 25 anys prestant assistència sanitària a Sant Cugat del Vallès. Per celebrar un quart de segle de treball, han organitzat un acte institucional on assistiran els treballadors i treballadores dels diferents centres mèdics del Grup Policlínic a Catalunya

 

L'acte també comptarà amb representants de l'empresa i autoritats de la ciutat al llarg d'aquests 25 anys. Un d'ells serà Joan Aymerich, alcalde de SantCugat durant els anys d'inauguració de Policlínic Torreblanca. Tampoc faltaran amics, amigues i familiars per gaudir de la interpretació de Maria del Mar Bonet, que enguany celebra el seu 50è aniversari als escenaris. 


 

Des de Policlínic Torreblanca asseguren que volen "compartir aquest moment amb la població del Vallès". Per això, l'acte de celebració serà obert al públic amb entrades numerades que es poden reservar abans del 19 de juny trucant al telèfon 93.515.39.99 o escrivint al correu electrònic [email protected]. Cada persona podrà reservar un màxim de 2 entrades fins esgotar l'aforament, que és limitat.

 

El president i fundador del GrupPoliclínic, el DoctorManuelJiménez, envia un missatge d'agraïment: "Donar les gràcies a tota la població de Sant Cugat, que amb la seva confiança ens empenyen a continuar millorant i creixent per a un millor servei al futur".