Els horaris de les piscines d'estiu de Cerdanyola

L'arribada del bon temps fa que les piscines descobertes ampliïn l'oferta de lleure a la ciutat

 

Les piscines romandran obertes fins al setembre
Les piscines romandran obertes fins al setembre | Mathilde Normandeau (Unsplash.com)

L'arribada del bon temps fa que les piscines d'estiu siguin una alternativa per gaudir de la ciutat i refrescar-se. Al llarg d'aquest mes les piscines van obrint les portes per acollir el públic de la ciutat.

 

Bosc Tancat

 

L'espai, que disposa de quatre piscines, barbacoes i restaurant, entre altres serveis, romandrà obert fins al 2 de setembre. L'horari és de dilluns a diumenge de 10h a 19h. La piscina ofereix descomptes en les entrades infantils, gent gran, per a grups i també disposa d'abonaments setmanals i quinzenals.


 

Turonet

 

Les piscines del Turonet disposen de dues piscines, una gran i una altra infantil, una àmplia zona verda, un servei de bar i una zona de pícnic per a qui vulgui endur-se el menjar de casa. El seu horari serà de dilluns a diumenge de 10:30h a 19:30h. El complex ofereix descomptes en les entrades infantils, gent gran i de grups. Les persones interessades poden adquirir abonaments.

 

Montflorit

 

La piscina del Centre Cívic Montflorit romandrà en actiu fins al 2 de setembre. L'horari serà d'11h a 19h de dilluns a diumenge. Els infants, el col·lectiu de la gent gran i els grups tenen descompte. També existeix l'opció de diferents modalitats d'abonaments.


Contacte:

 

Piscina Bosc Tancat
Carrer del Riu Sec, 53 
Tel. 935 805 919
www.bosctancat.net

 

Piscina del Turonet
Carrer de Pizarro, 38
Tel. 685 545 799
www.llopgestio.cat

 

Piscina Centre Cívic Montflorit
Carrer Mare de Déu dels Dolors,19
Tel. 684 398 958
www.ccmontflorit.cat
Comentaris

envia el comentari