El Parc del Turonet valorat amb un notable

El parc de Cerdanyola millora la seva puntuació respecte l'any 2015
El Parc del Turonet de Cerdanyola del Vallès.

 

Una enquesta de satisfacció, duta a terme per l'AMB durant aquest estiu, demostra que la valoració dels parcs metropolitans és cada cop més alta. A Cerdanyola del Vallès, el Parc del Turonet ha aconseguit una nota de 7,3, tres dècimes per sobre dels resultats de l’enquesta realitzada el 2015.

 

 

A l'estudi es destaca el fet que un 84,7% dels visitants del parc hi arriben caminant i un 58,7% dels enquestats el visiten diàriament (unes dades que superen la mitjana del territori metropolità, que és de 77,7 i 49,2% respectivament). A més, s'estima que els visitants del Parc del Turonet solen fer estades de poc més d'una hora. 


 

 

Els parcs metropolitans més ben valorats són el Jardí Botànic Històric de Barcelona –amb una valoració de 8,6 punts–, seguit del Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat i del Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

 

 

La tranquil·litat dels parcs metropolitans és l’aspecte més ben valorat amb un 8,4, seguit de la proximitat i el disseny (mobiliari, accessos, confort dels camins, àrees de joc, etc.). L'AMB ha fet una gran inversió per millorar aquest últim aspecte apostant per una senyalització més moderna i entenedora.

 

 

Els usuaris dels parcs estan cada cop més satisfets 

 

 

L'enquesta de satisfacció duta a terme als parcs metropolitans demostra que la puntuació millora cada cop més, i la mitjana és un notable per aquestes zones. A més, destaca que la puntuació és encara més alta quan la gent hi és al parc, és a dir que se superen les expectatives que es tenen abans d'anar-hi. L'AMB demostra la seva eficàcia en la gestió dels parcs, amb els resultats d'aquestes enquestes que es fan des de fa 10 anys. 


 

 

Descansar i anar a passejar són els principals motius de la visita, seguit pel passeig dels gossos, que és l'activitat que més augmenta. L'AMB conscient de les necessitats d'aquests animals, ha incorporat més zones adequades pels gossos i amb més serveis, per tal de conciliar un espai pels visitants que hi van amb gos i sense gos.