Mercavallès obre la convocatòria per sol·licitar 8 parades

Es tracten de llicències d'ocupació temporal amb una durada màxima de 4 anys
Mercavallès
Mercavallès | CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS OCCIDENTAL

 

Aquesta setmana Mercavallès ha obert la convocatòria per sol·licitar la llicència d'ocupació temporal de 8 parades al mercat. En aquest sentit, el mercat comarcal disposa de vuit parades disponibles per a la venda a l'engròs de fruites, verdures i altres productes complementaris dins de la nau de Mercavallès.

 

La convocatòria ja s'ha obert, i es tracta de llicències d'ocupació temporal amb una durada màxima de 4 anys i no més enllà del 31 de març de 2022. Les parades disponibles són les següents: 1, 24, 30, 31, 32, 33/2, 34 i 41.

 

Les persones interessades poden presentar les seves proposicions al Registre del Consell Comarcal del Vallès Occidental, situat a la Ctra. N-150, Km. 15 al municipi de Terrassa. També es pot realitzar el tràmit mitjançant el servei Seu Electrònica del Consell Comarcal. El període de presentació de sol·licituds és del 9 de gener de 2018 fins el 19 de febrer de 2018, ambdós inclosos. Les bases i la convocatòria de les llicències es poden consultar en aquest enllaç.

Comentaris

envia el comentari