L'oposició acusa el govern de fer servir el vídeo en suport a la Vaga Feminista amb intencions "electoralistes"

L'Ajuntament ha publicat un vídeo fent una crida a la participació de la Vaga Feminista del 8 de març
L'alcalde Carles Escolà en el vídeo de la Vaga Feminista
L'alcalde Carles Escolà en el vídeo de la Vaga Feminista | Youtube

  

Ajuntament de Cerdanyola del VallèsPSCERCCiutadansPPPdeCatICVEUiAMESVaga Feminista

 

Els set partits de l'oposició defineixen el vídeo en qüestió com a "publicitari, partidista i de marcat caràcter electoralista que està clarament destinat a promocionar els partits dels membres del Govern". A més, assenyalen en concret a l'alcalde CarlesEscolà, la tinenta d'alcalde Elvi Vila i la regidora d'Esports Laura Benseny.

 

Les formacions mostren la seva "disconformitat per haver-se obviat", en l'elaboració del vídeo, "la gran diversitat d'entitats feministes i ciutadanes que fa anys treballen a Cerdanyola". En aquests sentit, lamenten que "el govern de Compromís per Cerdanyola-Cup no hagi fet un vídeo amb l'únic objectiu de conscienciar de la discriminació que encara patim les dones i pel foment de la igualtat de drets entre homes i dones".


 

En el comunicat, els set grups municipals firmants senyalen que el vídeo s'ha produït amb diners públics i demanen al govern municipal "la total devolució del cost d'aquest vídeo que injustificadament ha pagat la ciutadania". En aquesta línia, sol·liciten a l'alcalde Escolà que "deixi d'utilitzar les institucions i els diners de la ciutadania de Cerdanyola de forma personalista i absolutament parcial".

 

To seguit pots veure el vídeo que ha elaborat l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès amb motiu de la VagaFeminista, que compta amb el suport institucional del Ple Municipal.

 
Comentaris

envia el comentari