L’Esplai del Roser inaugura un casal de reforç escolar diari

El Casal Diari, orientat a estudiants del cicle superior de primària, ESO i Batxillerat, es durà a terme de dilluns a divendres de 18 a 20 h
El Casal Diari es realitzarà a la seu de l’Esplai Roser a l’Avinguda Espanya, 21.
El Casal Diari es realitzarà a la seu de l’Esplai Roser a l’Avinguda Espanya, 21. | Google

L’Esplai del Roser ofereix una nova activitat de reforç escolar aquest curs 2017/2018: el Casal Diari. Els i les estudiants del cicle superior de primària, ESO i Batxillerat que s’hi apuntin disposaran d’una aula d’estudi per repassar i fer feina amb monitors per resoldre els dubtes que els sorgeixin.

 

 

A banda de solucionar dubtes a l’aula d’estudi, els monitors de l’esplai també prepararan diferents tallers i activitats lúdiques en la mitja hora de descans. El Casal Diari es realitzarà a la seu de l’Esplai Roser a l’Avinguda Espanya 21, de dilluns a divendres de 18 a 20 h, amb una tarifa mensual de 20€.


 

 

Cada dia de la setmana es desenvoluparan diferents classes d’activitats. Així, els dilluns se centraran en proves i concursos de cultura general, dimarts manualitats, dimecres jocs esportius, dijous jocs de taula i divendres cuina saludable i guitarra.

 

 

L’Esplai del Roser fa més de 20 anys que treballa en l’educació en el lleure a Cerdanyola del Vallès, fonamentant-se en els pilars de Fe, Servei, Coherència i Estudi/Treball, i està vinculat a l'Església Mare de Déu del Roser.
Comentaris

envia el comentari