L'ascensor de La Farigola aturat per les tasques de millora

El 12 de juliol, l'Ajuntament procedirà a desmuntar l'ascensor per substituir-lo per un elevador nou
Barri de La Farigola
Barri de La Farigola | G.MAPS

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès comunica que s'ha aturat definitivament l'ascensor de Adam i Eva per seguidament, procedir al seu desmuntatge per muntar el nou elevador.

 

Mesura d'urgència per solucionar els problemes amb l'ascensor de LaFarigola, concretament el d'Adam i Eva. L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha decidit canviar l'ascensor que connecta el barri amb la resta de la ciutat. El consistori assegura en un comunicat que treballen "perquè en el mínim temps possible es pugui recuperar la normalitat en el funcionament de l'elevador".


 

Les constants avaries de l'ascensor van portar a veïns del barri de La Farigola a denunciar la situació a través de les xarxes socials el 6 de maig.

 

Tenint en compte les dades registrades pel que fa a l'ús de l'elevador (horaris, nombre de viatges, càrrega, de l'actual maquinària), i s'han definit materials i acabats, l'Ajuntament informa que han optat per un aparell que té un aspecte similar a l'actual però que està més reforçat i preparat per atendre les necessitats dels veïns i veïnes de La Farigola.

Comunicat oficial de l'Ajuntament de Cerdanyola
Comunicat oficial de l'Ajuntament de Cerdanyola | AJUNTAMENT DE CERDANYOLA