L'Ajuntament contractarà 44 persones en diferents Plans d'Ocupació

Les inscripcions estaran obertes fins el 20 de juny

 

Els interessats es podran inscriure a Can Serra
Els interessats es podran inscriure a Can Serra | Ajuntament de Cerdanyola

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha anunciat que contractarà 44 persones per realitzar diverses tasques a la ciutat. La duració del contracte serà de sis mesos i es durà a terme a través del programa de oment de l'ocupació local 2017-2018.

 

Les persones que estiguin interessades en formar part del procés de selecció s'hauran d'inscriure a la borsa de treball del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica (Can Serra) i de l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) abans del 20 de juny a les 12 h. També s'admetran inscripcions a través de la borsa de treball del Servei Català d'Ocupació (SOC).


 

Quant als llocs de treball, seran de Monitor d'acompanyament de persones amb problemes de salut mental; Operaris de Pintura; Auxiliarstècnics: AgentsCívics; Digitalitzadores: auxiliars administratives; Oficials de construcció: paletes, fusters, Electricistes-lampistes, guixaire, pintor i Operari polivalent. [Aquí pots trobar més detalls de cada perfil]

 

Aquest Programa complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018 és una iniciativa de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració dels Ajuntaments. La finalitat és promoure l’ocupació de les persones aturades i d’aquelles en situació de risc d’exclusió social a través de plans locals d’ocupació, formació professionalitzadora i ajuts a la contractació per a empreses o entitats del tercer sector social.