Guanyen el 'Repte Emprèn de La Caixa' els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Pere Calders

Els guanyadors viatjaran a Silicon Valley durant 10 dies per seguir formant-se i potenciar les seves habilitats emprenedores

 

pere calders
Els alumnes de 4t d'ESO de l'institut Pere Calders presentat el seu projecte 'Orange Plate' | Ajuntament de Cerdanyola

Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Pere Calders han guanyat el 'Repte Emprèn de La Caixa' de la seva categoria i amb el seu projecte 'Orange Plate'. El dimecres 22 es va donar a conèixer el veredicte. 

 

El projecte 'Orange Plate' l'han presentat els estudiants Anna Martínez, Emma Martínez, Jorge Román, Pol Marín i Paula Pavón. Es tracta d'un plat biodegradable fet amb pell de taronja i pensat per substituir els plats de plàstic. 

 

El projecte ha estat un dels cinc premiats d’entre els 1.200 presentats a la convocatòria. Els alumnes de l'Institut Pere Calders van participar en el Campus Repte Emprèn, a Tiana, juntament amb els altres 34 grups finalistes d'Espanya, Portugal, Colòmbia i Perú. El dissabte 18 de maig, l'últim dia del Campus, els participants van presentar els seus projectes en un acte al CaixaFòrum de Barcelona.

 

Un cop hagi acabat el curs, els guanyadors cerdanyolencs viatjaran a Silicon Valley durant 10 dies prendre de l’experiència dels i de les professionals de les empreses més capdavanteres en l'àmbit mundial. Aquesta serà "una gran experiència que potenciarà les seves habilitats emprenedores i el seu creixement personal".