[SORTEIG TANCAT] Guanya una entrada doble pel concert de South Carolina Gospel Chorale

Un moment del concert de South Carolina Gospel Chorale
Un moment del concert de South Carolina Gospel Chorale | Cedida

 
El TOT Cerdanyola, juntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, us convida al Concert South Carolina Gospel Chorale que es representarà el pròxim dijous, 14 desembre, a les 21 h. Per participar en aquest sorteig de tres entades dobles només has d'omplir el formulari que hi ha més avall amb les teves dades. Tens temps fins al dimarts, 12 de desembre. Molta sort!

 

  

  

La South Carolina Gospel Chorale, fundada l'any 1997 per Wayne Ravenell, és una mostra vibrant de la potència i l'envergadura de la música denominada gospel. Aquesta dinàmica formació ens presentarà un viatge inoblidable a través de la història del gènere, des dels espirituals dels esclaus afroamericans fins al rap i el funky, passant també per cançons immortalitzades per mites universals de la música com Aretha Franklin i James Brown.

 

 

 

  

La SCGC és una extensió del llegendari grup FOCUS, que va participar en les gravacions d'artistes de la talla de God's Property, Trinitee 5:7, The Mighty Clouds of Joy, Dorinda Clark-Cole, Karen Clark Sheard, Byron Cage, Natalie Wilson, New Direction, Alvin Slaughter, Overseer Hezekiah Walker, Sha' Simpson, Tye Tribbett & G.A. i Anthony Hamilton.