Concentració de suport a l'alcaldessa de Montcada als jutjats de Cerdanyola

Laura Campos ha estat citada a declarar tot i no haver signat cap decret sobre el referèndum
Concentració als jutjats de Cerdanyola
Concentració als jutjats de Cerdanyola | Cedida

No només Carles Escolà estava citat a declarar aquest dilluns. L'alcaldessa de Montcada i Reixach, Laura Campos (ICV), també se li han demanat explicacions en relació a les seves actuacions sobre el referèndum de l'1 d'octubre. A diferència del batlle de Cerdanyola, ella sí que ha anat fins als jutjats de Cerdanyola i ho ha fet acompanyada d'una nombrosa comitiva.

 

ICV, EUiA, ERC, Círculo Montcada, el PDeCAT, la CUP i l'ANC havien fet una convocatòria unitària a la plaça de l'Església de Montcada, des d'on han anat a l'estació de RENFE que els ha portat als jutjats de Cerdanyola. El partit ecosocialista, on milita l'alcaldessa, havien demanat el suport de "totes i tots aquells que creuen que per solucionar temes polítics, la repressió i la presó no són la solució".

 

L'assistència ha sigut nombrosa
L'assistència ha sigut nombrosa | Cedida

 

 

La particularitat de la citació a Laura Campos és que, a diferència de molts altres alcaldes i alcaldesses, ella no va signar cap Decret, ofici o comunicació relacionat amb el referèndum. Tot i així, Campos va manifestar la intenció de "garantir que la ciutadania pugui votar el dia 1 sense posar en perill la institució ni el funcionariat”.Comentaris

envia el comentari