Cerdanyola acollirà el taller sobre nous models de consum

L'acte tindrà lloc el divendres 18 de maig de 9.45 a 13.00 h a Ca n'Altimira

 

Ca n'Altimira rebrà el taller sostenible el 18 de maig
Ca n'Altimira rebrà el taller sostenible el 18 de maig | Cerdanyola.info

Cerdanyola del Vallès llença una mirada sostenible! L'Ajuntament, conjuntament amb la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat i el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, prepara la 8a edició del Programa de Generació d'Idees 'Economia Circular, nous models de producció i consum més sostenibles'. La producció i el consum sostenible seran els protagonistes del taller el divendres 18 de maig de 9.45 a 13.00 h a Ca n'Altimira. 

 

 

L'objectiu de la sessió és lluitar contra el tradicional concepte lineal de produir, consumir i llençar, insostenible davant del creixement accelerat de la població i de la demanda, s'està donant pas a models més innovadors basats en productes dissenyats per durar i tornar a entrar en la cadena de valor, eliminació de tòxics i en l'ús d'energies renovables. La intenció serà escoltar a la ciutadania per tal de plantejar projectes que responguin a necessitats concretes de la població. 


 

 

Les persones interessades a participar en el taller del dia 18 s'han d'inscriure's, gratuïtament, mitjançant aquest formulari.