La campanya 'Una nit d'il·lusió per a tothom' porta joguines a 300 nens de Cerdanyola

La solidaritat dels cerdanyolencs i cerdanyolenques, la Creu Roja i l'Ajuntament han fet possible aquesta iniciativa
Imatge del taller que es va fer a la plaça de l'Abat Oliba el dia 11 de desembre.
Imatge del taller que es va fer a la plaça de l'Abat Oliba el dia 11 de desembre. | Samu Martínez

La campanya solidària 'Una nit d'il·lusió per a tothom' ha assolit, un any més, el seu objectiu. Com assegura Cristina Garcia, la tècnica encarregada de coordinar aquesta iniciativa, "la campanya un any més ha anat molt bé. S'han assolit els objectius, aconseguint lots de joguines per a prop de 300 infants". A banda d'això, Garcia també valora molt positivament la col·laboració de la ciutadania cerdanyolenca: "la participació i solidaritat dels cerdanyolencs es mantenen".

 

Les bones notícies, però, no acaben aquí. Aquest 2018, els cerdanyolencs i cerdanyolenques han fet una passa endavant pel que fa al tipus de joguines que han aportat a la campanya: "el missatge de joguina nova i no sexista va calant cada vegada més". Aquest Nadal, la Creu Roja, qui s'ha encarregat de dur a terme aquesta iniciativa en col·laboració amb l'Ajuntament, ha fet especial èmfasi en què les joguines no s'allunyessin dels valors de l'entitat, que són la igualtat entre sexes, l'antibel·licisme, etc.


 

A més a més, el suport de la ciutat de Cerdanyola a la iniciativa ha estat molt actiu, com també ha explicat al TOT Cristina Garcia: "hi ha hagut molta participació en l'activitat 'Voluntari per un dia' fet que ha agilitzat la realització dels lots gràcies a un grup de noies fantàstiques i molt sensibilitzades amb les necessitats dels petits".

 

D'aquesta manera, finalment els voluntaris i voluntàries de la Creu Roja han exercit el paper de Reis Mags d'orient un cop més aquest any 2018. 300 nens de famílies amb dificultats econòmiques han pogut gaudir dels seus regals gràcies al treball de Creu Roja, també de l'Ajuntament i, per descomptat, de la ciutadania cerdanyolenca, que ha estat, un cop més, a l'alçada.


 

 

  

S'ha assolit, així, l'objectiu i desig que Cristina Garcia, tècnica i coordinadora de la campanya, expressava al TOT Cerdanyola en una entrevista el dia 11 de desembre. Garcia deia que "el més important és que arribin joguines per poder, com l'any passat, cobrir totes les necessitats" i, com apunten les línies de dalt, l'objectiu s'ha assolit.

 
Comentaris

envia el comentari