Els Bombers actuen a Cerdanyola per incidències a causa del fort vent

Durant les ventades del 2 de març es van registrar caigudes d'arbres, fanals i altres materials
Un arbre caigut a Cerdanyola durant la passada setmana
Un arbre caigut a Cerdanyola durant la passada setmana | @addisabbat

Les fortes ventades del 2 de març a Cerdanyola del Vallès van causar diverses incidències en diferents punts de la ciutat com la caiguda de fanals, arbres i pals de llum trencats.

 

Els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar al carrer de la Sínia per retirar una placa de material plàstic. Els Bombers també es van desplaçar a la Gran Via Prat de la Riba per retirar una placa de metacrilat d'un balcó.

 

Aquest temporal de vent va fer caure material de les obres que es porten a terme al pavelló de Can Xarau. El mateix personal de l'obra va recollir el material. A més, es van registrar diverses caigudes d'arbres al carrer de la Serra de Galliners, al carrer del Mestre Nicolau i al carrer de la Ginesta, on l'arbre va caure sobre d'un vehicle. Al carrer del riu Sec no va arribar a caure un arbre, però hi havia una branca d'arbre de grans dimensions a punt de caure.


 

Al carrer de Jaume I, el vent va provocar que es trenqués un pal de la llum i al carrer de les Canàries va caure un fanal. Les autoritats també informen que el 2 de març, a l'avinguda d'Espanya, un tendal amenaçava amb caure però es va localitzar a temps al propietari perquè el retirés.

 

 
Comentaris

envia el comentari