Segueixen les activitats de la Quinzena de la Gent Gran

Des de l'Ajuntament volen fomentar un estil de vida actiu per millorar la qualitat de vida dels més grans
 
 
Encara hi ha activitats programades
Encara hi ha activitats programades | La llar

Segueix a Cerdanyola del Vallès la Quinzena de la Gent Gran entre els dies 4 i 17 de juny de 2018. Aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament vol fomentar un estil de vida actiu entre la Tercera Edat de la ciutat per millorar la seva qualitat de vida. La Quinzena vol reflectir la diversitat d'interessos i característiques d'una ciutadania que busca crear espais per compartir i relacionar-se.

 

Des de l'Ajuntament posen especial èmfasi en el paper de la Comissió de Participació del Consell Municipal de la Gent Gran, una entitat especialment pensada per ells i que ha sigut l'encarregada d'organitzar aquesta quinzena.


 

Durant quinze dies, entre el 4 de juny i el 17, la ciutat acollirà diversos actes especialment pensats per als més grans de la ciutat. L'acte principal, però, se celebrarà el darrer dia d'aquesta quinzena: la plaça de l'Abat Oliba acollirà durant tot el matí l'exhibició de balls de country, ball en línia, sevillanes, sardanes, tai-chi, play-back i gimnàstica.

Entre la resta d'activitats, en destaca el taller de fotografia urbana amb dispositius mòbils, que se celebrarà el 4 i 6 de juny a l'Esplai La Caixa entre les 18.30 i les 20 h, o el taller sobre intel·ligència emocional el dimarts 5 entre les 18.45 i les 21 h a l'Ateneu Municipal.


 

Els cossos de seguretat de Catalunya, els Mossos d'Esquadra, també han volgut participar en aquesta quinzena apropant-se una mica més a la ciutadania. Ells seran els encarregats d'organitzar dues activitats: una xerrada sobre consells de seguretat a internet i les xarxes socials (Dijous 7, Esplai La Caixa, De 10 a 11 h) i una visita guiada a les dependències policials (Dijous 14, Ateneu Municipal, De 10.30 a 12 h).

 

L'acte central del dia 16 servirà, a més, com a clausura d'aquests quinze dies per als més grans de la ciutat. A la plaça de l'Abat Oliba, a més de les exhibicions de ball, es retransmetrà en directe un programa de ràdio especial titulat "Donem veu a la gent gran". La festa acabarà amb un vermut solidari a càrrec de la mateixa Comissió de Participació de la Gent Gran.

Descàrrega't el programa sencer de la Quinzena de la Gent Gran

Comentaris

envia el comentari