Afegeix el TOT a la pantalla d'inici del teu mòbil o tauleta

D'aquesta forma és encara més fàcil accedir a les notícies de la teva ciutat
La gran majoria d'usuaris que accedeixen a la web del TOT ho fan des del mòbil
La gran majoria d'usuaris que accedeixen a la web del TOT ho fan des del mòbil | TOT

 

 

Si vols estar sempre a l'última per saber el que passa a la teva ciutat pots afegir el TOT Cerdanyola a la pantalla d'inici del teu mòbil. Tant si tens un telèfon intel·ligent o tauleta Android com un iPhone, aquí t'expliquem com fer-ho!

 

Android (Chrome)

 

Si el teu mòbil funciona amb Android i el navegador que utilitzes és Google Chrome, només has d'entrar a la pàgina web del TOT i polsar el menú d'opcions (tres puntets). Un cop en aquest menú, només has de seleccionar "Afegir a la pantalla d'inici". D'aquesta forma et sortirà una icona per accedir directament al TOT.


 

 

 

iOS (Safari)

 

En canvi, si utilitzes un iPhone o iPad amb Safari per entrar al TOT, el procés canvia una mica. Has d'accedir a la pàgina web del TOT i un cop allà, en el menú inferior, fer clic a la icona de "Compartir". Dins el menú has de seleccionar l'opció "A la pantalla d'inici" (la icona d'un símbol de suma dins un quadrat) i ja tindràs un accés directe a la pantalla d'inici.

 

 

Recorda que també et pots subscriur gratuïtament al canal de notícies del TOT Cerdanyola a través de WhatsApp. Per fer-ho només cal seguir aquests dos senzills passos:


 

1. Afegeix el número de TOT Cerdanyola a l'agenda de contactes: 683 470 289

 

2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA

 

Els usuaris es podran donar de baixa quan vulguin seguint el mateix procediment però enviant la paraula BAIXA.
Comentaris

envia el comentari