Com afectaran les obres d'estiu al dia a dia a Cerdanyola?

 

Imatge de les obres de la Boina de Can Xarau l'11 de juliol
Imatge de les obres de la Boina de Can Xarau l'11 de juliol | Mónica García

 

Amb l'inici de l'època estival, han començat, i començaran, un seguit d'obres en diversos punts de Cerdanyola del Vallès. Tot i que no s'han programat grans talls de carrers i el dia a dia dels cerdanyolencs no es veurà alterat en excés, la via pública i alguns equipaments es veuran afectats per les tasques de millorar i adequació.

 

Obres a les voreres de Canaletes

 

En l'àmbit de l'espai públic, les primeres obres d'estiu a començar han estat les del barri de Canaletes. Des del 9 de juliol, l'empresa Maheco treballa en la millora de les voreres de la part sud del barri de Canaletes. En concret, es repararan els forats i desperfectes de les voreres i se substituiran els arbres dels tres carrers de vianants a causa de les constants patologies que patien. Els carrers sobre el qual es treballarà, amb una inversió de 228.895,55€ i una duració de dos mesos, seran: l'avinguda Canaletes i els carrers Collserola, Gatosa i Pedrera.


 

A finals del mes de juliol, el dia 20, s'iniciaran la segona i la tercera fase de les tasques de reurbanització del carrer Martinica. A més, el 13 de juliol està previst que comencin les obres per millorar l'accessibilitat del carrer Montflorit.

  

  

Desperfecte a l'avinguda Canaletes
Desperfecte a l'avinguda Canaletes | Mónica García

 

 

 

 

 

 

 

 

Obres finals a Serraparera, aturada de l'activitat a Fontetes

 

Els mercats municipals també seguiran diversos processos d'obres durant els mesos d'estiu. A Serraparera, les tasques de sanejament i reparació del sostre soterrani i el manteniment de les cambres frigorífiques van començar el 2 de juliol i el 23 de maig, respectivament, i duraran tres mesos. Aquests processos no afectarà la vida del mercat durant aquest temps.


 

El mercat de LesFontetes, al contrari, romandrà tancat durant tot el mes d'agost amb motiu de la remodelació de la façana de l'edifici. Aquesta obra començarà l'1 d'agost amb un termini d'execució de 8 mesos. Tot plegat, suposa una inversió de 1.026.843,09 €. Al mateix mercat també es va començar a treballar, durant el mes de maig, en el manteniment de les cambres frigorífiques.

 

Al soterrani del mercat de Serraparera s'arregla el sostre
Al soterrani del mercat de Serraparera s'arregla el sostre | Mónica García

 

 

Guiera s'aturarà a l'agost

 

Una altra de les afectacions serà l'aturada de l'activitat del PEM Guiera durant el mes d'agost. A partir de l'1 d'agost, començaran les obres de reparació i manteniment del pavelló esportiu amb un valor de 1.252.470,70€. També en l'àmbit esportiu, durant l'estiu seguirà aturada l'activitat a la pista de la Boina de Can Xarau, així com la remodelació de l'edifici de serveis de Can Xarau. En aquest edifici, està previst que s'instal·li un bar que doni servei al parc. "Intentarem que el gestioni un projecte social", va anunciar l'alcalde CarlesEscolà durant una visita pública a les obres l'11 de juliol. La part superior de l'estructura s'eliminarà i es construirà una balconada.