L'Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola deixa carbó "als representants del 155"

A banda del Partit Popular, els bancs i la RENFE també han rebut el regal de l'AJIC

 

 

Els joves de l'Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola (AJIC) ha realitzat la nit de reis - del 5 al 6 de desembre - un acte de protesta a la ciutat de Cerdanyola del Vallès. Sota el lema d'"A qui no es porta bé, carbó, carbó i més carbó!", els integrants de l'AJIC han anat deixant carbó a la seu del Partit Popular de Cerdanyola. Per contra, no ho ha fet a les seus de Partit Socialista de Catalunya i Ciutadans, malgrat que la intenció, com assegura la mateixa AJIC, era "deixar el regal a tots els responsables del 155".


 

  

  

D'altra banda, també els ha tocat el rebre a bancs com Bankia, BBVA, DeustcheBank i Banc Sabadell, entre d'altres. A més, l'AJIC ha aprofitat per deixar clara la seva posició contrària a la pujada del preu del transport públic, com assegura un dels membres de l'assemblea: "l'acció a més deixa clar l'absolut rebuig cap a la pujada de taxes al transport públic incorporades en aquest nou any 2018".

 

 

  

  

L'Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola explica que "l'acció realitzada buscava, d'una manera 'simpàtica', visibilitzar el rebuig de la nostra entitat i del jovent independentista d'esquerres cap a qui considerem els principals impulsors i perpetuadors del capitalisme que té devorat a aquest Estat espanyol absolutament antidemocràtic, que no és capaç ni de deixar decidir al poble el seu futur".


 

 

  

  

El vídeo que es pot veure al principi d'aquesta notícia, està penjat a la xarxa social Facebook de l'entitat.

 
Comentaris

envia el comentari