ERC celebra la iniciativa del govern per la gestió directa de les escoles bressol

El grup municipal assegura estar satisfet amb la proposta de gestionar directament les escoles bressols a través de l'empresa municipal
Helena Solà i Iñigo Enterria davant l'escola bressol Turonet
Helena Solà i Iñigo Enterria davant l'escola bressol Turonet | Mónica García

 

  

Esquerra Republicana Cerdanyola del VallèsCompromís per Cerdanyolaescoles bressol CordellesTuronetMontfloritCerdanyola Promocions

 

Des d'ERC, Helena Solà, en una roda de premsa convocada el 9 de març davant l'escola bressol El Turonet, va recordar la insistència del seu grup municipal per assolir la gestió directa de les escoles bressol. "Aquest tema està en el nostre programa des de fa molts anys i va ser una de les condicions que vam defensar per entrar al govern", va assegurar Solà. En aquesta línia, va assenyalar que l'estudi d'Atenció a la Petita Infància, avala que "la millor proposta a nivell educatiu i pedagògic és la gestió directa".


 

Sobre la proposta del govern de Compromís per Cerdanyola, va explicar que ja han tingut les primeres reunions amb la regidora d'Educació Elvi Vila. "Estem satisfets i contents que després de tres anys de govern, per fi hagin decidit fet aquest pas" va assenyalar Solà, i va afegir que també celebren "les formes amb les quals ho han fet". En aquest sentit, va voler felicitar el govern per "canviar les maneres amb les quals es relacionaven" amb ERC. "Fa temps que demanem que hi hagi diàleg", va destacar Helena Solà.

  

 

 

 

Per la seva banda, Iñigo Enterria també va destacar que, per tal que l'empresa municipal assumeixi la gestió directa de les escoles bressol de forma òptima, caldrà "dotar l'empresa de les persones adequades" per gestionar un servei amb 41 persones contractades. Així, va assegurar que "no és el mateix tenir una empresa municipal amb serveis importants com les escoles bressol, la zona blava o els aparcaments que el que teníem fins ara amb la gestió de les finques".


 

Des del grup municipal republicà, també van fer una crida a què la resta de formacions del plenari donin suport a la proposta del govern de CompromísperCerdanyola.
Comentaris

envia el comentari